Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 4 en 10 april 2002

Woensdag 17 april
INSPRAAKAVOND HERINRICHTING EN RIOOLVERVANGING
FLESKENSSTRAAT EN DEEL ST. JOZEFPLEIN

Op woensdag 17 april aanstaande vindt er om 20.00 uur een inspraakavond plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Tijdens de avond, die wordt voorgezeten door wethouder W.H.M. Maasakkers, staan de herinrichting en de rioolvervanging van de Fleskensstraat en een deel van het St. Jozefplein (tussen de Fleskensstraat en de Deelenstraat) centraal. De werkzaamheden aan het St. Jozefplein staan gepland vanaf oktober, de Fleskensstraat wordt aangepakt vanaf januari 2003. U bent van harte uitgenodigd om op deze inspraakavond aanwezig te zijn.

Aansluitend op de vervanging van de riolering in het genoemde gedeelte van het St. Jozefplein, wordt de riolering in de Fleskensstraat vervangen. Tegelijkertijd vindt een herinrichting plaats van een deel van het St. Jozefplein om de huidige parkeerproblemen en de onveilige verkeerssituatie op te lossen. Om deze situatie structureel te verbeteren, is het wenselijk om een deel van de weg af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer en hier enkel langzaam verkeer toe te staan. In de Fleskensstraat worden op een aantal locaties snelheidsremmende maatregelen getroffen.

TER INZAGE LEGGING
De genoemde reconstructieplannen liggen ter inzage van donderdag 4 april tot en met woensdag 1 mei aanstaande. U kunt deze inzien in het gemeentelijk Informatiecentrum aan de Hofstraat 4. Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. Uw zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Mondelinge zienswijzen kunt u naar voren brengen door contact op te nemen met de hieronder genoemde medewerkers van de gemeente Geldrop.

AANMELDEN
In verband met de organisatie van de inspraakavond, verzoeken wij u vriendelijk om uw komst vooraf telefonisch te melden via nummer 2893893.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer B. Janssen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 2893939 of met de heer W. van Dijk van de afdeling Gemeentewerken, telefoonnummer 2893971.