Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Holland International Destination Management introduceert Pannenkoekenrondvaart

Holland International Destination Management heeft een nieuw product: de Pannenkoekenrondvaart. Met deze uitzonderlijke combinatie van varen en eten richt Holland International Destination Management zich op een nieuw publiek van gezinnen met kinderen.

Aan de basis van dit product staat de bekende rondvaart door de grachten van Amsterdam. De comfortabele rondvaartboten van Holland International Destination Management bieden een prachtig uitzicht op de fraaiste plekjes van onze hoofdstad. De sfeervolle tocht leidt langs vele markante locaties.

Tijdens deze Pannenkoekenrondvaart kan er op de boot worden genoten van de oud-Hollandse keuken. Het menu bestaat uit verschillende soorten pannenkoeken, naar keuze te beleggen met stroop, poedersuiker, jam of honing. Voor een vast bedrag is het mogelijk om onbeperkt pannenkoeken te eten. Daarnaast is er keuze uit verschillende soorten drank. Aan boord is bediening aanwezig om aan alle wensen te voldoen. Deze rondvaart is een origineel en aangenaam uitje voor in het weekend.

De vaart gaat op iedere zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 15.30 uur. De prijs is euro 20 voor volwassenen en euro 15 voor kinderen en is exclusief drankjes.

Einde persbericht

16 april 2002/13