Gemeente Oirschot

Besluitenlijst: 2-4-2002
Detailhandel bedrijventerrein De Stad
Er is onderzoek gedaan naar detailhandel op De Stad. Diverse bedrijven mogen doorgaan met verkoop omdat ze groothandel zijn of omdat ze vrijstelling krijgen voor handel in zogenaamde volumineuze artikelen. Eén firma krijgt een vooraanschrijving om te stoppen met handel, tenzij ze aan kunnen tonen dat er sprake is van groothandel. Verkoop grond De Notel
Het college verkoopt 3000 vierkante meter grond nabij De Notel in Oirschot aan waterschap De Dommel. Op deze grond wil het waterschap een kwantiteitsbuffer aanleggen, voor het opvangen van grote lozingen op de hoofwaterlopen in De Mortelen.
Nieuwbouw Kempenhorst
Het college onderzoekt de mogelijkheden om andere (private) partijen in te schakelen bij de nieuwbouw van het Kempenhorstcollege. Bestemmingsplan De Bollen
De Raad van State heeft uitspraak gedaan over beroepschriften tegen bestemmingsplan De Bollen. Voor een perceel aan De Bollen wordt alsnog goedkeuring verleend aan een agrarisch bouwblok. Voor een agrarisch bouwblok aan Straten is goedkeuring onthouden aan de aanduiding doorzicht. Overige bezwaren, waaronder tegen de uitspanning aan Straten 13 zijn ongegrond verklaard.

Handhavingsplan 2002
Het college heeft vastgesteld welke controles in 2002 uitgevoerd worden bij bedrijven vanwege de Wet Milieubeheer. 2-4-2002 (nieuw)
26-3-2002
19-03-2002