Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-04-2002 Persberichten district Eemland noord, 09.55 uur

Opruimen die rommel

SOEST- Op dinsdagavond omstreeks 21.40 uur zagen surveillerende agenten een tweetal personen, een 16-jarige jongen uit Amersfoort en een 20-jarige man uit Soest, staan op de Dorpsstreek. De agenten hoorden vervolgens dat een fles kapot werd gegooid op straat.De jongens werden hierop aangesproken en moesten onder toeziend oog van de agenten de gemaakte rommel opruimen.

Rijden onder invloed

SOEST- Op woensdagochtend werd een 27-jarige automobilist uit Soest aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol reed. Agenten controleerden omstreeks 01.15 uur de man op de Molenstraat en hier bleek dat hij had gedronken. Op het bureau blies hij 1.10 promille. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeerscontroles

BAARN/SOESTERBERG- In het kader van de actie Doe nuchter, Rij alcoholvrij werd op dinsdagavond/nacht een alcoholcontrole gehouden. Op de Eemnesserweg werden vijf blaastesten afgenomen. Geen van hen had teveel gedronken. Op de Amersfoortsestraat werden 8 automobilisten gecontroleerd. Ook hier had niemand teveel gedronken.

BAARN- Op dinsdagavond werd er een verkeerscontrole gehouden op de Amsterdamsestraatweg. In totaal werden 30 motorvoertuigen gecontroleerd. Een hiervan kreeg een bekeuring omdat hij de autogordel niet droeg.