Tulip Computers NV

PERSBERICHT

DYNALINK EN CONCEPTRONIC STARTEN ALS ZELFSTANDIGE BUSINESS UNIT

Amersfoort, 8 april 2002

Tulip Computers (Tulip) maakt bekend dat vanaf heden een aparte business unit is opgestart voor de communicatie merken Dynalink en Conceptronic. De nieuwe business unit heeft als doel de merkpositie van Dynalink in Nederland en de merkpositie van Conceptronic op Europees niveau uit te bouwen en te versterken.

Tulip heeft Maicel Kluijtmans aangetrokken als Business Unit Manager om "het concept" tot een pan-Europees succes te maken. Maicel Kluijtmans was voorheen werkzaam als Sales Director bij Tulip Computers in Spanje en was aldaar verantwoordelijk voor het succes van Conceptronic op de Spaanse en Portugese markt.

Het merk Conceptronic is pan-Europees gepositioneerd en wordt via alle Tulip vestigingen aangeboden aan diverse distributie- en retailkanalen. Op 1 mei aanstaande zal Conceptronic haar nieuwe imago presenteren. Het concept is vernieuwend, compleet en gericht op de retailmarkt. De doelstelling van Conceptronic is om binnen 2 jaar één van de grootste en breedst gesorteerde merken in Europa te zijn gericht op mobility en connectivity. In de Benelux wordt de nadruk gelegd op het gerenommeerde merk Dynalink.

"Dankzij de structuur van een aparte business unit kunnen we sneller en krachtiger reageren op de marktontwikkelingen. Met de business unit staan we dichter bij de klant en zitten we dichter op de markt. We verwachten minimaal een groei van 20% in de markt waarin we als business unit een dominante rol gaan spelen, " aldus Maicel Kluijtmans, Business Unit Manager Communication products.

Tulip Computers (Tulip) is een internationale IT-leverancier die servers, deskbound computers, notebooks en communicatieproducten integreert in totaaloplossingen voor de zakelijke IT-gebruiker.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Tulip Computers N.V.

Marloes Withagen

Postbus 150
3800 AD AMERSFOORT
Tel: 033 - 45.49.482
Fax: 033 - 45.49.499
E-mail: press@tulip.com

Internet: www.tulip.com

Tulip Computers International B.V.
Corporate Communications Department
Databankweg 7
NL-3821 AL AMERSFOORT
Tel: +31 - (0)33 - 45.49.301
Fax: +31 - (0)33 - 45.49.400