Ingezonden persbericht

Scholierenwerk van Start

Uniek Project

HEERHUGOWAARD, 20020408 -- Sinds 31 maart is de website Scholierenwerk.nl online. Scholierenwerk is een unieke formule voor werkzoekenden en bedrijven. De website is opgezet door Worldwebdesign. Worldwebdesign is een onderneming die voorkomt uit BJ webdiensten en MB design en samen zijn gegaan onder Worldwebdesign.

Scholierenwerk vind dat bedrijven veel te veel betalen voor werknemers. Via uitzendbureaus bent u zo 500 euro per week kwijt en met personeelsadvertenties is meestal het resultaat 60 werkzoekenden waar misschien 2 geschikt zijn. Scholierenwerk richt zich op de jongeren markt. Bedrijven gaan straks weer personeel zoeken voor de zomervakantie met Scholierenwerk word dat een stuk gemakkelijker. Bedrijven betalen een bedrag van maximaal 14 euro per maand voor het zoeken in onze database. Met het duurste pakket krijgen ze ook nog eens toegang tot onze vacature builder waar ze zelf vacatures kunnen plaatsen en beheren.

Werknemers kunnen zich geheel gratis aanmelden. Na aanmelding kunnen ze zoeken in het vacature systeem en bedrijven vervolgens selecteren. Na het aanmaken van een eigen gegevens pagina waar o.a. instaat hoeveel een persoon wil gaan verdienen en hou oud hij/ zij is en wat de persoon kan bieden. Bedrijven kunnen in hun omgeving personen zoeken op plaatsnaam, provincie of werkgroep en zo heel simpel contact opnemen met personen



Ingezonden persbericht