Personaliabericht

ATOBE BENOEMT DIRK DE LEIJER TOT MANAGER SALES

Haarlem, 2 april 2002 - Dirk de Leijer is met ingang van april 2002 benoemd tot Manager Sales bij AtoBe, één van Europa's snelst groeiende leveranciers van mobiele toepassingen voor met name mobiele telecomoperators en grote ondernemingen.

Dirk de Leijer (33) was hiervoor werkzaam als Major Account Director bij Interxion te Amsterdam. Verder was hij Regional Sales Manager bij KPN International Network Services en daarvoor vervulde hij diverse andere commerciële functies in de telecommunicatie industrie. Bij AtoBe zal Dirk de Leijer zich richten op de snel groeiende markt van grote bedrijven en organisaties die hun informatie of diensten voor klanten mobiel beschikbaar willen maken.

Over AtoBe:
Als toonaangevende Mobile Solutions Provider mag AtoBe een groot aantal belangrijke organisaties tot haar klanten rekenen, waaronder KLM, Fortis Bank, Funda en BMW. Het hoofdkantoor van AtoBe is gevestigd in Haarlem. Aandeelhouders in AtoBe zijn Gilde IT Fund, ABN AMRO Corporate Investments, Advent International, Residex Venture Capital Network en Sienna Holdings Europe. AtoBe biedt end-to-end mobiele data-oplossingen voor grote ondernemingen en richt zich specifiek op de marktsegmenten telecom, financieel en media. AtoBe heeft onovertroffen expertise in de mobiele-internetmarkt en combineert technische kennis en commerciële know-how op het gebied van mobiel internet.