PWC CONSULTING

Naamswijziging voor PwC Consulting

New York - PwC Consulting(TM), een bedrijf van PricewaterhouseCoopers, heeft vandaag aangekondigd dat de eerste stap is gezet op weg naar een nieuwe naam- en merkidentiteit.

Op 31 januari 2002 heeft PricewaterhouseCoopers aangekondigd dat de management-consultants door middel van een eerste openbare emissie verder gaan onder een eigen naam, PwC Consulting.

Tom O'Neill, CEO van PwC Consulting, verwoordde het als volgt: 'Met een nieuwe naam kunnen wij ons beter onderscheiden van PricewaterhouseCoopers en daarmee vorm geven aan de persoonlijkheid, cultuur en waarden van onze nieuwe organisatie. Dit is een beslissende stap in de richting van zelfstandigheid. Een nieuwe naam geeft niet alleen duidelijk onze scheiding van PriceWaterhouseCoopers aan, maar tevens onze unieke identiteit in een buitengewoon concurrerende markt.'

PwC Consulting gaat leveranciers van creatieve diensten in de hele wereld vragen mogelijke namen te geven uit een aantal bronnen en uiteindelijk overeenkomstige visuele elementen van een merkidentiteit ontwikkelen. Tegelijk vraagt PwC Consulting haar eigen partners en personeel om te komen met ideeën voor een nieuwe naam, welke ook zullen worden meegenomen in het totale naamswijzigingsproces.

PwC Consulting verwacht bekend te kunnen maken wat de nieuwe naam wordt.

Omtrent PwC Consulting

PwC Consulting (http://www.pwcconsulting.com) biedt diensten die gevestigde en startende ondernemingen over de hele wereld ondersteunen om het beste uit hun eigen bedrijf te halen. PwC Consulting beschikt over een wereldwijd netwerk van samenwerkingspartners en deelt omvangrijke branchekennis en expertise op het gebied van strategisch advies, procesverbetering en verbetering van de ondernemingswaarde met haar klanten. PwC Consulting verwijst naar de managementadviespraktijk van de wereldwijde organisatie van PricewaterhouseCoopers.

Website: http://www.pwcconsulting.com/

Gina Blackie, +1-207-804-9909, voor PwC Consulting

27 mrt 02 13:27