Gerechtshof Amsterdam



TERECHTZITTINGEN VAN DE ONDERNEMINGSKAMER IN WEEK 13 (25 TOT EN MET 29 MAART) VAN 2002

Bron: Gerechtshof Amsterdam

Datum actualiteit: 25-03-2002

PERSBERICHT VAN DE ONDERNEMINGSKAMER

TERECHTZITTINGEN VAN DE ONDERNEMINGSKAMER IN WEEK 13 (25 TOT EN MET 29 MAART) VAN 2002

In week 13 van 2002 (25 tot en met 29 maart 2002) staat het volgende op de rol van de Ondernemingskamer:

Donderdag 28 maart 2002 te 10.00 uur:

Behandeling ter terechtzitting van het verzoekschrift van R.M. DANSEN HOLDING B.V.(advocaat: Mr P.A. Drop) tot het gelasten van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van HIL ESTATE HOLDING B.V. (advocaat: Mr T.D. de Groot). De vennootschap is onderdeel van de A9 Groep die zich bezig houdt met makelaardij.

Donderdag 28 maart 2002 te 13.00 uur:

Behandeling ter terechtzitting van het verzoekschrift van ONDERNEMINGSRAAD VAN DE PENITENTIAIRE INRICHTINGEN NOORD-BRABANT NOORD, LOCATIE OOSTERHOEK TE GRAVE (advocaat: Mr R.J.M. Hampsink) waarin wordt opgekomen tegen het besluit van PENITENTIAIRE INRICHTINGEN NOORD-BRABANT NOORD (advocaat: Mr P.J. Scheffers) en DE STAAT DER NEDERLANDEN (advocaat: Mr D. den Hertog) tot reorganisatie in verband met een voorgenomen samenwerking met andere penitentiaire instellingen in de regio.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn openbaar en vinden plaats in een der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam.

Er dient rekening mee te worden gehouden dat de behandeling van een zaak geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk komen.

Van belang uitspraken van de Ondernemingskamer die zich daartoe lenen worden op de webiste geplaatst en kunnen worden gevonden door het nummer van de uitspraak aan de voet van het desbetreffende persbericht op de link Actualiteiten aan te klikken.

Mevrouw Mr C.Ch. Kok,
Mevrouw Mr C.D.J. Bulterman,
Griffiers van de Ondernemingskamer.