Ingezonden persbericht

Awardwinnaar medicijnen.nl lanceert abonnement op geneesmiddelen en hulpmiddelen

Nooit meer de paniek bij het ontdekken dat de regelmatig benodigde geneesmiddelen of medische artikelen op zijn. Nooit meer bij de huisarts een herhaalrecept hoeven op te halen. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar met haar abonnementen op geneesmiddelen biedt internetapotheek www.medicijnen.nl voor vele gebruikers een volmaakte oplossing. Deze abonnementen maken het mogelijk om consequent op eigenhandig opgegeven data de anticonceptiepil, katheters, stoma artikelen en diabetes- of incontinentiematerialen per post thuisbezorgd te krijgen. Juist deze geneesmiddelen moeten, gezien de aard van het probleem of de kwaal, permanent voor gebruikers voorhanden zijn. Ideaal voor drukbezette of vergeetachtige mensen, maar ook voor mensen voor wie het ophalen van medicijnen een opgave is zoals bijvoorbeeld senioren. Ongetwijfeld zullen deze abonnementen net zo succesvol worden als de al enkele jaren zeer populaire 'Pilservice' - het anticonceptiepilabonnement.

De nieuwe abonnementsvorm biedt naast een reguliere en discrete thuisbezorging nog meer voordelen: geen verzendkosten en een korting op de verkoopprijs die kan oplopen tot 15%.

Het afsluiten van een abonnement is eenvoudig. Door op een beveiligde 'persoonlijke pagina' persoonlijke en verzekeringsgegevens in te voeren en eenmalig een apothekersetiket van het benodigde artikel toe te zenden is men verzekerd van toezending.

Medicijnen.nl werd ruim vier jaar geleden met relatief geringe middelen op initiatief van een apotheker uit Nijkerk opgezet. Bij deze internetapotheek heeft men een keuze uit zo'n 70.000 apotheek- en drogisterijartikelen, die gegarandeerd binnen twee werkdagen na bestelling per post worden afgeleverd. Daarnaast biedt de site heldere medische informatie en een forum waar ervaringen en kennis kunnen worden uitgewisseld.

De site heeft z'n bestaansrecht inmiddels dubbel en dwars bewezen. Niet alleen het enorme succes van het e-commercegedeelte, maar ook het feit dat Medicijnen.nl recentelijk door een vakjury onder leiding van Fons van Westerloo uit 'zwaargewichten' als Wehkamp, bol.com en de Free Record Shop werd verkozen tot gouden WebWinkel Award winnaar moge daarvan getuigen.



Ingezonden persbericht