Ingezonden persbericht

Persbericht
Nieuwegein, 19 maart 2002

Klantgerichtheid op de eerste plaats

HCN CALLCENTER VERZORGT KLANTENSERVICE BOL.COM

Bezoekers en klanten van bol.com krijgen nu nog sneller antwoord op hun vragen door betere bereikbaarheid van de klantenservice. Om dit te verwezenlijken werkt bol.com vanaf deze week samen met HCN. Omdat klantgerichtheid hoge prioriteit heeft bij bol.com, investeert het bedrijf in de kwaliteit van de klantenservice. HCN verzorgt de afwikkeling van vragen per e-mail en telefoon van 9 uur 's ochtend tot 9 uur 's avonds. "Klantgerichtheid is een sleutelwoord in het succes van bol.com. HCN heeft niet alleen uitgebreide ervaring met telefonisch klantcontact, maar ook met het beantwoorden van vragen per e-mail. Dit laatste maakt het belangrijkste deel van klantcontact bij bol.com uit.", aldus Daniel Ropers, managing director bol.com Nederland.

HCN is trots op het feit dat bol.com heeft gekozen voor haar diensten. "Bol.com heeft een goed ontwikkelde multi-channel strategie voor klantcommunicatie die uitstekend aansluit bij het dienstenaanbod van HCN", aldus Simon Verzijl, Directeur HCN e-services. "Met deze samenwerking draagt HCN bij aan het succes van bol.com".

Over HCN
HCN is het grootste onafhankelijke callcenter van Nederland. In zes vestigingen zetten 1200 enthousiaste en goed getrainde medewerkers zich elke dag in om voor een groot aantal bedrijven het klantencontact persoonlijk, duurzaam en effectief te maken. Opdrachtgevers zijn altijd verzekerd van uniforme contentoverdracht.

Over bol.com
Bol.com is in Nederland marktleider in de online verkoop van boeken, cd's, dvd's en video. Bezoekers van de website hebben toegang tot ruim 140.000 Nederlandstalige en 750.000 Engelstalige boektitels, 300.000 cd's en 7.500 films. Bol.com Nederland is onderdeel van DirectGroup Bertelsmann, dat wereldwijd rond 60 miljoen klanten en leden bedient. DirectGroup Bertelsmann richt zich op verkoopactiviteiten van media- en entertainmentproducten via e-commerce websites, boeken- en muziekclubs.
###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Edelman-DLV
Christel van der Boom
Tel.: 023-554 2030
info@edelman-dlv.nl
http://www.edelman-dlv.nl/pressroom

bol.com Nederland
Daniel Ropers
Tel.: 030-600 8888
http://www.bol.com

HCN
Simon Verzijl
Tel.: 030-6020170
http://www.hcn.nl