Gemeente Hengelo

Collecte Mantelzorgproject 'Pas de Deux' Scholen herdenken bevrijding Hengelo Mandaatbesluit Sportraad Ontwerp GVVP ter inzage
Gehandicaptenraad Verzoek om vergunning kinderdagverblijf Inloopuur binnenstad Bouwplannen
Paasvuren Monumentenvergunning
Compostactie Wet Bodembescherming
Hond Fijn, Overlast Klein Wet milieubeheer
Bomen Bankastraat Kapvergunningen
Bewonersavond Hengelose Es Verkeersbesluiten
Gezondheidswijzer Werkzaamheden begraaf- en gedenkplaatsen Informatiebijeenkomst 'sociale activering'
Mededelingen 19 maart 2002
Tot en met 23 maart collecteert Scouting Cunera Sint Marcellinus. Van 25 maart tot en met 30 maart 2002 wordt er niet gecollecteerd. Scholen herdenken bevrijding Hengelo


Woensdag 3 april
Op 3 april 1945 is Hengelo bevrijd. Ter herinnering hieraan is na de oorlog door de Stichting Februari 41 het initiatief genomen de scholen actief bij de herinnering te betrekken.
Dit jaar draagt basisschool De Bijenkort de adoptie van het bevrijdingsmonument (voor het stadhuis) over aan De Drienermarke. Beide scholen komen om 10.00 uur bijeen in de burgerzaal van het stadhuis. Het officiële programma duurt tot ca. 11.30 uur. U bent daarbij van harte welkom.
De burgerzaal is vanaf 09.30 uur open.
Meer informatie kunt u krijgen bij De Gemeentewinkel, telefoon 2459 555.
Herdenking monument Troelstrastraat
Eveneens op woensdag 3 april tussen 19.55 en 20.15 uur leggen leerlingen van de Plechelmusschool ter nagedachtenis een krans bij het Julianamonument op het Troelstraplein.
Sportraad


Op donderdag 21 maart vanaf 19.30 uur vergadert de Sportraad Hengelo in het F.B.K.-stadion, gebouw FC Twente, aan de Kuipersdijk. Op de agenda staat onder meer:

* conceptnotitie Inrichting Sporthallen

Gehandicaptenraad alleen 's morgens geopend

De Stichting Gehandicaptenraad Hengelo aan de Deurningerstraat 58 is op werkdagen open van 09.30 tot 12.00 uur. U kunt de medewerkers dan ook telefonisch bereiken op 256 77 55.
Inloopuur binnenstad


Met vragen en opmerkingen over binnenstadsaangelegenheden, kunt u iedere donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur terecht in de kiosk op de Markt.
Paasvuren


Vraag tijdig een vergunning aan
Voor het ontsteken van een paasvuur is een vergunning nodig. U kunt de vergunning tot 22 maart 2002 schriftelijk aanvragen bij de Brandweer, afdeling Preventie, Lansinkesweg 59, 7553 AE Hengelo. Compostactie


Van maandag 25 maart tot en met vrijdag 26 april kunt u een tegoedbon voor compost afhalen in de Gemeentewinkel. Tegen inlevering van deze bon kunt u in deze periode een vrachtje compost afhalen bij het afvalbrengpunt aan de Wegtersweg. U kunt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.0012.00 en van 12.3016.00 uur en op woensdag van 10.0012.00 en van 12.3016.00 uur compost afhalen. U moet zelf zakken en een schep meenemen.

Hond Fijn, Overlast Klein


Onder deze actienaam voert de gemeente Hengelo het nieuwe hondenbeleid in. In de wijk Wilderinkshoek zijn de hondenvoorzieningen inmiddels aangelegd. Alle hondenbezitters, woonachtig in deze wijk, hebben een folder met een kaart waarop alle locaties zijn aangegeven toegestuurd gekregen. Bent u geïnteresseerd in de locaties van deze voorzieningen, dan kunt u een folder afhalen bij de Gemeentewinkel of bij de balie van Wijkbeheer (stadskantoor 4e verdieping). Voor meer informatie over het nieuwe hondenbeleid in Hengelo kunt u terecht bij Wijkbeheer, telefoon 2459 459.

Bomen Bankastraat


De gemeente is deze week van start gegaan met het planten van nieuwe bomen aan de Bankastraat. Uit een overleg tussen de bewonersvereniging en de gemeente van september jl., bleek dat er behoefte was aan meer groen in de straat. Er worden 28 esdoorns geplant in de plantstrook aan de zijde van Thiemsland. Er is gekozen voor esdoorns, omdat daarmee de variatie aan boomstructuren in de stad behouden wordt. Als onderbeplanting worden botanische rozen geplant. Voor meer informatie kunt u terecht bij Wijkbeheer, telefoon 2459459.

Bewonersavond Hengelose Es


Dinsdag 26 maart

Wijkmarkt

Op dinsdag 26 maart is er een bewonersavond voor de Hengelose Es. Tijdens deze avond is er een wijkmarkt, waarbij verschillende afdelingen vanuit de gemeente en verschillende maatschappelijk organisaties aanwezig zijn om u te woord te staan over uiteenlopende zaken, zoals het beheer en onderhoud in de wijk, de verkeerssituatie in de wijk, het ouderen- en seniorenbeleid en het hondenpoepbeleid.

Workshops

Naast een algemeen programma wordt er een aantal workshops gegeven. Dit zijn kleine themabijeenkomsten, waarin organisaties hun plannen toelichten en waarin vragen van bewoners beantwoord kunnen worden. U kunt kiezen voor de workshops Jongeren, door Jarabee, Beheerplan Hengelose Es door DHV en Nieuwbouwplannen door de gemeente Hengelo.

Locatie

Alle bewoners van de Hengelose Es zijn voor deze avond van harte uitgenodigd. De avond begint om

19.00 uur in gebouw van Radar, Beukweg 92. In verband met parkeerdrukte in en rondom deze straat verzoeken wij u om niet met de auto te komen, maar met de fiets of lopend. De aanwezige parkeerplaatsen op het terrein van Radar worden gereserveerd voor invaliden en mensen die slecht te been zijn.

Gezondheidswijzer


Thema: vrouwenklachten

De Gezondheidswijzer, het informatiecentrum van de GGD Twente, besteedt in maart en april aandacht aan het thema vrouwenklachten. Vrouwenklachten zijn gezondheidsklachten waar over het algemeen alleen vrouwen last van hebben. Informatie over dit thema kunt u krijgen bij de Gezondheidswijzer en in de bibliotheek. Ook met andere vragen over gezondheid, ziekten en gezondheidszorg kunt u terecht bij de Gezondheidswijzer. De Gezondheidswijzer vindt u in het gebouw van de GGD Twente te Almelo, Haven Noordzijde 39, 7607 ES Almelo, telefoon: 0546-536890. Openingstijden: iedere werkdag van 9.00 tot 15.00 uur. leden van PROVOB (Provinciale Vereniging van Belangenorganisaties Uitkeringsgerechtigden). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. Wennink, telefoon 2422297.
Mantelzorgproject 'Pas de Deux' geïntegreerd

Sinds 1 maart 2002 zijn de werkzaamheden van het mantelzorgproject "Pas de Deux" geïntegreerd in het project "Er een punt van maken" van de Vrijwillige Oppas- en Thuishulp Twente (VOTT). Het laatstgenoemde project is gestart vanuit een samenwerkingsinitiatief van de Stichting Belangenbehartiging Mantelzorg Hengelo en de VOTT.

Het doel van het project "Er een punt van maken" is de realisering van een Steunpunt voor Informele Zorg in Hengelo. Vanuit één punt zal de informatievoorziening over de praktische en emotionele mantelzorg- ondersteuning en de inzet en begeleiding van vrijwilligers in de thuissituatie gaan plaatsvinden.

Meer informatie

Voor vragen kunt u op maandag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij mw. Annelies Korf-Willems, mantelzorgconsulent VOTT, telefoon 291 42 24. Voorheen kon u hiervoor terecht bij mw. Ine van Hooren, mantelzorgadviseur van "Pas de Deux". Zij heeft haar taken overgedragen.

Mandaatbesluit


Het College van B en W heeft met ingang van 13 maart 2002 een nieuwe mandaatbesluit vastgesteld voor de sector BMV van de dienst Stedelijk Beheer en Ontwikkeling. Dit besluit ligt een maand ter inzage op kamer 339 van het stadhuis, s ochtends van 8.30-13.00 uur.

Ontwerp GVVP ter inzage


Ontwerp Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan

Het Ontwerp Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan is door de gemeenteraad vrijgegeven voor inspraak. Doel van het plan is om voor alle verkeerssoorten een integraal plan voor Hengelo te ontwikkelen. Mede op basis van een inventarisatie van de huidige en te verwachten knelpunten, worden de gewenste netwerken voor openbaar vervoer, fiets en auto voor de eerstkomende tien jaar in beeld gebracht. Vervolgens wordt een overzicht gegeven van de benodigde maatregelen om de bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid van de stad te verbeteren. Het GVVP wordt een belangrijk basisdocument voor de toekomstige verkeers- en vervoersontwikkeling van Hengelo.

Kernpunten verkeer en vervoer

Het GVVP is gebaseerd op de "Stadsvisie Hengelo 2010", waarin het stadsbestuur haar ambities voor deze periode vastlegt. De volgende aspecten, die aansluiten bij het rijksbeleid zoals verwoord in het Nationaal Verkeers- en Vervoersplan, zijn van belang:
* Prioriteit voor fiets en openbaar vervoersvoorzieningen.
* Aanleg van doorstroomassen voor hoogwaardig openbaar vervoer.
* Uitvoering van het principe "Duurzaam Veilig" (30-km zones).
* Optimaliseren van het bestaande wegennet door toepassing van doseren en reconstructies van kruispunten.

* Aanleg van nieuwe weginfrastructuur ten behoeve van stedelijke uitbreiding.

Informatie en ter inzage

Het ontwerpplan ligt tot en met 5 juli 2002 ter inzage bij de Gemeentewinkel in het Stadhuis en bij de balie van de afdeling Bestuurlijk Juridische Zaken, Reitzstraat 15, 1e verdieping. Bij de Gemeentewinkel kunt u ook een samenvatting opvragen, telefoon 245 95 55. Gedurende deze termijn kunt u uw opmerkingen over het plan kenbaar maken aan het College van B en W, postbus 18, 7550 AA, Hengelo. Alle opmerkingen worden vervolgens geïnventariseerd en er wordt gekeken of en op welke punten het ontwerpplan aangepast moet worden. Planning is dat de aangepaste versie dit najaar weer wordt voorgelegd aan het gemeentebestuur voor de definitieve vaststelling.

Verzoek om vergunning kinderdagverblijf

Bij het College van B en W is een verzoek binnengekomen van het bestuur van de Stichting Kinderdagverblijf de Zevenbergen om, conform artikel 2 van de Verordening

Kinderopvang Gemeente Hengelo, vergunning te verlenen voor het oprichten c.q in stand houden van een kinderdagverblijf op de locatie Zaagstraat 7.

Het betreft een babygroep van maximaal 9 kinderen en een peutergroep van maximaal 14 kinderen
Het verzoek ligt van 25 maart tot en met 19 april 2002 ter inzage op kamer 388 van het stadskantoor. Gedurende deze periode kunt u schriftelijk bezwaar indienen bij het College van B en W, postbus 18, 7550 AA, Hengelo.

* Bernardstraat 12, oprichten tuinhuisje

* Fie Carelsenstraat 136, veranderen en vergroten woonhuis
* Industriestraat 143, oprichten tuinhuisje
* Anton van Duinkerkenstraat 17, veranderen en vergroten woonhuis
* Beekstraat 41, oprichten bioscoop

* Beekstraat 51, restaureren monument (onderheien van het museum)
* Beursstraat 3 - 5, veranderen van 2 dakkapellen en onderhoud
* Deldenerstraat 182, veranderen en vergroten winkel/woonhuis en veranderen gevel

* Esaustraat 26, veranderen en vergroten woonhuis
* Grimbergstraat 20, veranderen en vergroten woonhuis
* Hegemansweg 29, veranderen en vergroten woonhuis
* Hegemansweg 34, veranderen en vergroten woonhuis
* Johan Buziaustraat 86, veranderen en vergroten woonhuis
* Landsteinerstraat 32, veranderen en vergroten woonhuis d.m.v. een
* Marnixstraat 1, veranderen en vergroten school
* Montferlandstraat 20, veranderen en vergroten woonhuis
* Oelerweg 112, veranderen en vergroten woonhuis
* Oude Grensweg 79, veranderen en vergroten woonhuis
* Oude Postweg 114, veranderen en vergroten woonhuis
* Schneiderstraat 24, veranderen en vergroten woonhuis d.m.v een erker en vergroten berging

* Steenmeijerstraat 37, veranderen en vergroten woonhuis
* Vikkerhoekweg 54, oprichten woonhuis

* Willem de Merodestraat 2, veranderen gevel Instemming meldingen

In de week van 4 tot en met 8 maart 2002 is ingestemd met:
* Brecklenkamp 49, oprichten schuur

* Roemer Visscherstraat 11, oprichten schuur
In de week van 4 Tot en met 8 maart 2002 is vergunning verleend voor:
* Bellinckhof 4, veranderen en vergroten woonhuis
* Beursstraat 1 B, veranderen kantoorpand
* Breemarsweg 627 A, veranderen en vergroten woonhuis d.m.v. een erker

* C T Storkstraat 27, veranderen en vergroten woonhuis
* Cardiffstraat 34, oprichten tuinhuisje

* Drilscholtenstraat 41, veranderen en vergroten woonhuis
* Godfried Bomansstraat 118, oprichten berging en plaatsen dakkapel
* Hammerfeststraat 36, veranderen en vergroten woonhuis
* Hammerfeststraat 38, veranderen en vergroten woning
* Klaas de Rookstraat 53, uitbreiden schoolgebouw
* Levantstraat 51, veranderen en vergroten woonhuis
* Louis van Tulderstraat 51, veranderen en vergroten woonhuis d.m.v. een erker

* Lupinestraat 18, veranderen en vergroten woonhuis
* Piet Mondriaanstraat 96, veranderen en vergroten woonhuis
* Piet Muyselaarstraat 8, veranderen en vergroten woonhuis
* Rijnstraat 40, veranderen gevel woonhuis
* Rika Hopperstraat 12, plaatsen 2 dakkapellen en oprichten kap op garage

* Toulousestraat 9, plaatsen 2 dakkapellen
* Weideweg 9, veranderen woonhuis in een woonhuis/kantoor In de week van 4 tot en met 8 maart 2002 is vergunning verleend voor:
* Hassinkweg 11, plaatsen 4 opschriften en 3 reclamezuilen
* Vosboerweg 20, plaatsen neonlichtreclame De instemming meldingen, verleende bouw- en reclamevergunningen en de daarbij behorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij de De besluiten zijn genomen in de week van 4 tot en met 8 maart 2002.
* Haaksbergerstraat 22, veranderen en vergroten woning
* Berendinastraat 12A, oprichten woning

* O. Klempererstraat 17, oprichten tuinhuisje Het voornemen om de vrijstellingen te verlenen ligt voor een ieder van 20 maart tot 17 april 2002 ter inzage bij de afdeling Bouwen. Eventuele zienswijzen tegen dit voornemen kunt u tot 17 april 2002 schriftelijk indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.
Een aanvraag om bouwvergunning is ingediend met het verzoek om ontheffing te verlenen van de bepalingen uit de LMV ten behoeve van:
* het veranderen van twee winkelpanden in een winkelpand op het perceel Thiemsbrug 57
wethouders te bouwen.

Burgemeester en wethouders zijn op grond van de bepalingen uit de LMV bevoegd hiervoor ontheffing te verlenen en zijn in principe bereid aan dit verzoek mee te werken.
Het voornemen ontheffing te verlenen ligt van 20 maart tot 3 april 2002 voor belanghebbenden ter inzage bij de afdeling Bouwen. Eventuele van 20 maart tot 3 april 2002 schriftelijk indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7570 AA Hengelo.
Monumentenvergunning


Aanvragen zijn ingediend voor het verkrijgen van een vergunning als bedoeld in de Monumentenverordening en de Monumentenwet. Een object staat op de Rijksmonumentenlijst en een op de gemeentelijke monumentenlijst.

* Beekstraat 51, restaureren van een monument (onderheien van het museum) (rijksmonument).

* Beursstraat 3 - 5, veranderen van 2 dakkapellen en onderhoud (gemeentelijk monument)

Ter inzage
De aanvraag ligt met ingang van 18 maart 2002 twee weken ter inzage bij de afdeling Bouwen. Belanghebbenden kunnen hun zienswijze over de in behandeling genomen aanvraag voor 16 april 2002 schriftelijk naar voren brengen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Informatie over de exacte data kunt u krijgen bij de afdeling Bouwen, tel. 2459 647.
Wet bodembescherming


Kennisgeving
Burgemeester en wethouders van de gemeente Hengelo hebben een besluit genomen op grond van artikel 29, 37 en 39 van de Wet bodembescherming. In dit besluit is vastgesteld dat op de locatie Dennenbosweg 143 sprake is van een geval van ernstige bodemverontreiniging met saneringsurgentie. Daarnaast wordt ingestemd met het ingediende saneringsplan. Voor het nemen van bovengenoemd besluit is gebruik gemaakt van de verkorte procedure (Verordening Bodembescherming Hengelo (O))
Ter inzage en bezwaar
Het besluit ligt van 20 maart tot en met 30 april 2002 ter inzage bij de afdeling Bodem, Markt 305 (3e etage, Telgenflat). Het besluit ligt ook ter inzage in de Gemeentewinkel en de bibliotheek Hengelo. Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode (zes weken) hun eventuele bezwaren schriftelijk kenbaar maken. Deze kunt u richten aan het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Wet milieubeheer


Meldingen ex. artikel 8.41
Bij de afdeling Milieu liggen ter inzage de meldingen als bedoeld in de hieronder vermelde, op artikel 8.41 Wet milieubeheer gebaseerde uitvoeringsbesluiten, die ontvangen zijn van:

* t Genseler school voor praktijkonderwijs, in verband met het veranderen van de onderwijs-inrichting, Jasmijnstraat 15 (Besluit woon- en verblijfsgebouwen milieubeheer)

* Hackfort Noord BV, in verband met het veranderen van de inrichting, Bergweg 9 (Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer)

De inrichtingen dienen te voldoen aan de voorschriften opgenomen in de bijlage bij de daarbij genoemde besluiten.
Ter inzage
Tegen bovenstaande meldingen op grond van de Wet milieubeheer staat geen bezwaar en/of beroep open. De meldingen met bijbehorende stukken kunt u van 20 maart tot en met 1 mei 2002 inzien bij de afdeling Milieu, telefoon 2459655.

Intrekken vergunningen

Burgemeester en wethouders zijn op grond van artikel 8.25 eerste lid onder d overgegaan tot het intrekken van de eerder verleende milieuvergunningen aan:

* H.J. Wijlens aan de Haaksbergerstraat 28, voor zover het betreft het houden van vee (het betreft de op 5 maart 1974 verleende oprichtingsvergunning als bedoeld in artikel 8.1 Wet milieubeheer)
* Personeelsvereniging Thales Nederland BV, voor een handboogschietinrichting aan de Zuidelijke Havenweg 40 (het betreft de op 28 november 1984 verleende oprichtingsvergunning als bedoeld in artikel 8.1 Wet milieubeheer)
Ter inzage, bezwaar en voorlopige voorziening
De beschikkingen en andere ter zake zijnde stukken liggen van 20 maart tot en met 2 mei 2002 ter inzage bij de afdeling Milieu. Als uw belang rechtstreeks bij een van deze intrekkingen is betrokken, dan kunt u gedurende de inzageperiode schriftelijk bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet u richten aan burgemeester en wethouders van Hengelo. De beschikkingen worden van kracht na afloop van de bezwarentermijn, tenzij gelijktijdig met of direct na indiening van het bezwaarschrift een verzoek wordt gedaan om het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor meer informatie kunt u zich richten tot de afdeling Milieu, telefoon 2459655. Kapvergunningen


In de week van 4 maart tot en met 8 maart 2002 zijn kapvergunningen
* 7 sierkersen in de Herman Gorterstraat, tegenover de huisnummers 17 tot en met 31. Herplant: 7 acacia's in de maat 14/16.
* 1 sierkers en 2 berken in de Weustinkstraat. Herplant: 2 bomen van een duurzame houtsoort in de maat 16/18.

* 2 eiken en 15 elzen in de Engelbertsweg 8. Herplant: 2 eiken in de maat 14/16.

* 1 beuk in de Pastoor Eppinkstraat, achter huisnummer 56. Herplant: 2 bomen van een duurzame houtsoort in de maat 14/16.
* 3 eiken, 1 berk en 2 lindes aan de Haaksbergerstraat, diverse locaties. Herplant: minimaal 8 bomen van een duurzame houtsoort in de maat 14/16.

* 1 kastanje in de Henry Dunantstraat 15. Herplant: 1 boom in de maat 12/14.

* 1 beuk en 1 eik in de Mensinkweg 25. Herplant: 2 bomen van een duurzame houtsoort in de maat 14/16.

* 1 vleugelnoot in de Siriusstraat, achter flatnummer 28. Herplant: 6 beuken in de maat 16/18, in het najaar van 2002 of het voorjaar van 2003.

* 1 Amerikaanse eik in de Oude Bornseweg 174. Herplant: 3 bomen in de maat 12/14, in april 2004.


De besluiten zijn genomen in de week van 4 maart tot en met 8 maart 2002. Informatie over de exacte data kunt u krijgen bij de sector Verkeersbesluiten


Verkeersmaatregel Venusstraat

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 6 maart 2002 onder nummer 21201 het verkeersbesluit is genomen, betreffende het instellen van een erf in de Venusstraat. Door plaatsing van de verkeersborden G05 en G06 bijlage I RVV 1990 (begin en einde erf) wordt een erf ingesteld in een gedeelte van de Venusstraat ter hoogte van de huisnummers 93 t/140. Dit heeft tot gevolg dat parkeren dient te geschieden in de vakken aangegeven met de letter P.

Ter inzage en bezwaar

Dit besluit ligt vanaf 19 maart 2002 gedurende zes weken ter inzage bij de dienst Stedelijk Beheer en Ontwikkeling, Reitzstraat 15, kamer 115. Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatiedatum bezwaar maken bij het College van B en W, Postbus 18, 7500 AA te Hengelo. Een bezwaarschrift dient te worden ondertekend, bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, een dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

Werkzaamheden begraaf- en gedenkplaatsen

Vorig jaar heeft de gemeenteraad ingestemd met de beleidsnota Gedenkparken Hengelo. Op basis van deze nota worden er nieuwe voorzieningen aangebracht, zoals:

* Asverstrooiplaatsen bij de gedenkplaatsen Deurningerstraat en Oldenzaalsestraat. De asverstrooiplaats aan de Oldenzaalsestraat is reeds aangebracht, die aan de Deurningerstraat wordt in de eerste helft van dit jaar aangelegd.

* Urnenzuilen. De komende maanden worden er urnenzuilen gebouwd op de beide begraaf- en gedenkplaatsen.

* Gedenkruimte. Aan de Oldenzaalsestraat wordt een gedenkruimte gebouwd. In deze ruimte kunnen nabestaanden hun dierbaren gedenken door bijvoorbeeld een plaquette met de naam van de overleden persoon te laten plaatsen. De gedenkruimte wordt in de eerste helft van dit jaar gebouwd. Een gedeelte van het hekwerk naast de entree dient hiervoor gesloopt te worden.

De bovengenoemde werkzaamheden starten half maart. Door de diverse werkzaamheden liggen bepaalde gedeelten van de begraaf- en gedenkplaats er niet zo netjes bij als u gewend bent. Onze excuses hiervoor.

Naast de bovengenoemde werkzaamheden wordt ook de begraaf- en gedenkplaats aan de Deurningerstraat uitgebreid. Hiervoor dient echter eerst het bestemmingsplan te worden aangepast. Meer informatie hierover kunt u in de loop van dit jaar lezen in de gemeentelijke advertentie.

Ook het beleid en de leges voor de begraaf- en gedenkplaatsen zijn gewijzigd. De folder hierover is in de maak. Eind april kunt u deze folder opvragen bij Wijkbeheer, telefoon 2459459. maart 5 12