Mojo Concerts

Ben jij ook benieuwd naar het Turkse antwoord op Riverdance en Lord of the Dance? Ga dan op zaterdag 18 mei aanstaande naar dé oriëntaalse danssentatie uit 1001 nacht, Sultans of the Dance, in Ahoy', Rotterdam!

Sultans of the Dance is een samensmelting van dans, folklore en special effects. Ruim honderd dansers en drummers verbeelden in meeslepende theatrale scènes de strijd tussen goed en kwaad.

In Turkije trok Sultans of the Dance al meer dan 600.000 enthousiaste bezoekers. Nu begint het oriëntaalse spektakel aan een wereldtoernee door Azië, Amerika en Europa. Nederland beleeft daarvan de première.

Sultans of the Dance verbindt klassieke thema's, eeuwenoude culturen, legendes en folklore uit het Midden-Oosten met eigentijds showgevoel en de modernste theatertechnieken. De goddelijke Titanenzoon Prometheus brengt vuur en cultuur naar de aarde, maar wordt tegengewerkt door de listige aardgodin Pandora en haar leger. De ruim honderd dansers en danseressen, in 360 exotische kostuums, bewegen zich synchroon in virtuoze theaternummers of vliegen over het toneel. Op ritmische muziek en met opwindende special effects verbeelden zij de aloude strijd tussen goed en kwaad.

In deze grootse show, bedacht en geregisseerd door Mustafa Erdogan, zijn Hasan Yalnizoglo en Mehap Fidan de sterren. Vierduizend dansers verschenen op de audities van Sultans of the Dance, 140 werden uitgekozen voor het oriëntaalse dansspektakel. Achttien maanden lang repeteerden zij, tien uur per dag, zes dagen in de week. Een unieke theaterbelevenis is het resultaat. Hun thuisland hebben zij inmiddels veroverd. Nu wacht de wereld. Te beginnen met Nederland.

Sultans of the Dance
zaterdag 18 mei
Ahoy'- Rotterdam
aanvang: 20.00 uur
Entree: ¤ 49 en ¤ 46 (excl. servicekosten)

Bestel nú direct je kaarten online:
https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=2694&origin=6