Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ipinion start E-Business SMS-dienst

Ipinion is, in samenwerking met het bedrijf Supersms.nl, zeer verheugd u mede te delen dat op 08 maart 2002 haar e-business sms-dienst officieel van start is gegaan. Er zal sms-content verspreid worden in de vorm van Hot News , Headlines , Marktcijfers en Trends .

Aanmelden voor de dienst kan door het sturen van sms e-business naar 2277. Aanmelden via de website kan ook, daar vindt u verdere informatie over de soorten berichten die u kunt ontvangen, de tarieven en hoe u zich kunt aan- en afmelden voor de dienst.

Betaling geschiedt door middel van reversed billing. Dit betekent dat de abonnee betaalt voor het ontvangen van een sms-bericht. Voorlopig ondersteunen alleen KPN, Vodafone (Libertel) en BEN het versturen van SMS-berichten waarvoor de ontvanger betaald.

De website is te vinden op http://www.ipinion.nl

Over Ipinion

www.ipinion.nl is opgezet door Sander Nubé, student Economie (major e-business) aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. De drijfveer tot het starten van Ipinion lag in het feit dat e-business recentelijk een negatief imago heeft verworven. Middels de gepubliceerde artikelen en nieuwsberichten wordt geprobeerd de lezer te helpen bij het vormen van een objectief beeld van de plaats van e-business in de economie en binnen het bedrijfsleven. Het doel van de website is om de ontwikkelingen en de trends binnen de e-business in kaart te brengen.