Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 2-03-2002 Persberichten district Eemland noord, 10.40 uur

Alcohol

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Bij een alcoholcontrole op de Vaartweg is vrijdagavond omstreeks 21.00 uur een 47-jarige automobilist uit Bunschoten-Spakenburg aangehouden. Een blaastest wees een te hoog alcoholpromillage uit maar omdat de bestuurder vervolgens een ademanalyse weigerde, werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd zijn rijbewijs ingevorderd en een proces-verbaal uitgereikt.

BAARN Surveillerende politiemensen zagen zaterdagmorgen rond 02.15 uur een auto slingerend op de Groen van Prinstererlaan rijden. De bestuurder bleek nadat zij was staande gehouden 0,65 promille alcohol in het bloed te hebben. De vrouw, een 43-jarige inwoner van Amersfoort, is overgebracht naar het politiebureau waar zij een dagvaarding en rijverbod kreeg uitgereikt.

Aanhoudingen na ruzie

BAARN Bij een horecagelegeheid in de Laandwarsstraat zijn zaterdagmorgen rond 02.15 uur twee mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De twee, een 20-jarige man uit Baarn en een 21-jarige man uit Soest, hadden ruzie met personeel van de horecagelegenheid en waren op straat gezet. Nadat zij vervolgens op straat vuilnisemmers hadden omgetrapt en veel herrie hadden gemaakt, wilden zij terug naar de horecagelegenheid om verhaal te halen. De inmiddels gewaarschuwde politie heeft de mannen vervolgens aangehouden.