Ingezonden persbericht

Biltstraat als collectief op internet

UTRECHT, 20020228 -- Na een lange periode van slechte bereikbaarheid door aanleg van een nieuwe busbaan kan de Biltstraat wel wat positief nieuws gebruiken. Biltstraat.nl draagt hier een steentje aan bij. Daarom lanceert het Utrechtse webdesignbedrijf WebTastic vandaag de website biltstraat.nl.

Op het internetadres www.biltstraat.nl worden alle aan de Biltstraat gevestigde ondernemingen, stichtingen en verenigingen gepresenteerd. WebTastic creëert hiermee een virtuele winkelstraat die tot doel heeft de bezoeker te voorzien van alle relevante informatie met betrekking tot de Biltstraat.

De website heeft een heldere vormgeving en uitstekende zoekmogelijkheden. Door te klikken op bijvoorbeeld de bedrijfssoort 'uitzendbureau' treft u een overzicht van 31 bedrijven. Maar op de Biltstraat zijn meer bedrijven gevestigd dan uitzendbureaus alleen. Zo zijn er nog 30 andere bedrijfssoorten op de site aanwezig waaronder café, kapper en advocatenkantoor.

Naast vermelding van de bijna 150 aan de Biltstraat gelegen bedrijven, biedt de site ook veel praktische informatie. Zo zijn er een duidelijke plattegrond, een routebeschrijving en informatie over de bereikbaarheid van de Bilstraat met het openbaar vervoer aanwezig.



Ingezonden persbericht