AutoRai


1-3-2002

Nieuwe Vaneo vanaf 2 maart bij Mercedes-Benz dealers

Nadat hij in september 2001 zijn wereldpremière beleefde op de IAA in Frankfurt, is de Mercedes-Benz Vaneo vanaf 2 maart aanstaande in de Nederlandse showrooms te bewonderen.

De nieuwe Midi MPV wordt vanwege zijn veelzijdigheid en vele functionaliteiten verkocht bij de Mercedes-Benz bestelwagendealers. Een overzicht van deze exclusieve Vaneo dealers is te vinden op www.mercedes.nl.

Dankzij de ruimtebesparende sandwichbouw beschikt de 4,20 meter lange vijfdeurs Vaneo met de oppervlakte van een compacte middenklasser over het ruimteaanbod van een Midi MPV. Vijf volwassenen en twee kinderen of maximaal 3.000 liter bagage vinden plek in de Vaneo. Met standaard vier airbags, ABS, remassistent, ESP® en vier gordelspanners legt de Vaneo de lat in de klasse van de Midi MPVs een stuk hoger. De drie uitrustingsniveaus TREND, FAMILY en AMBIENTE alsmede de innovatieve pakketten SNOW, SURF, BIKE, DOG en CARRY, in combinatie met drie benzine- en twee dieselmotoren, laten veel ruimte voor persoonlijke wensen.