Partij van de Arbeid

PERSBERICHT PVDA

Den Haag, 27 februari 2002

VEILIGHEID CENTRAAL IN APELDOORN

Zaterdag 2 maart bezoeken minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Klaas de Vries, de PvdA-kamerleden Eppo Bolhuis en Peter van Heemst samen met het kandidaat-kamerlid Aleid Wolfsen Apeldoorn. Het bezoek staat in het teken van veiligheid: overheid en burgers samen.

Om 10.30 uur deelt de delegatie campagnefolders uit bij de PvdA-kraam op de markt aan het Raadhuisplein. Tijdens het folderen gaan zij in debat met bezoekers van de markt.

Aansluitend, rond 11.00 uur krijgen de PvdA-ers in Café de Paris, Raadhuisplein 5, informatie over het project De blauwe Ogen van de Politie. Daar ontmoeten zij de jongeren die het initiatief tot dit samenwerkingsproject hebben genomen. Na deze ontmoeting volgt in het café een discussie met winkeliers en politie over het project Preventie Winkeldiefstal.

Na de bijeenkomst in het café wandelt men naar de Jongerenbus in het Beekpark. De Jongerenbus is een alternatieve hangplek voor jongeren. Tijdens de lunch in de bus wordt uit de doeken gedaan wat het project Jongerenbus behelst.



Partij van de Arbeid