Partij van de Arbeid

PERSBERICHT PVDA

Den Haag, 27 februari 2002

PVDA-DELEGATIE MET TINEKE NETELENBOS IN ASSEN

Op zaterdag 2 maart bezoeken minister van Verkeer en Waterstaat Tineke Netelenbos, PvdA-kamerlid Ferd Crone en kandidaat-kamerlid Gertjan Boekraad Assen.

Om 10.00 uur arriveert de delegatie op het station in Assen, van waaruit ze naar de mobiele PvdA-fietsenstalling op het Koopmansplein lopen. PvdA-raadslid Max Buins, die deze fietsenstalling op dit moment beheert, geeft een korte uitleg over dit project.

Rond 10.45 uur nemen Tineke Netelenbos, Ferd Crone en Gertjan Boekraad een kijkje bij de PvdA-verkiezingsstand op het Koopmansplein, waar ze onder anderen spreken met kandidaat-raadslid Erik van de Noord en zijn collega's van de Nederlandse Spoorwegen.

Tussen 12.00 en 13.30 uur luncht het gezelschap in de theeschenkerij van de kinderboerderij in het Asserbos. Dit project, dat werkgelegenheid biedt aan langdurig werklozen met een psychische aandoening, wordt krachtig ondersteund door de PvdA.

Tot slot nemen Netelenbos, Crone en Boekraad van 13.30 tot 14.45 uur deel aan de PvdA-verkiezingskaravaan door de wijk Kloosterveen. De karavaan start op de brug over de Smildervaart.