28-02-2002
Gemeente Best opent website

Op 1 maart opent de gemeente Best haar website. De website bevat onder meer actualiteiten, informatie over de gemeentelijke organisatie en een overzicht van de gemeentelijke producten en diensten.

Opzet website

De informatie op de website is onderverdeeld in rubrieken. Onder de rubriek "Home" is algemene informatie over de gemeente ondergebracht, zoals uitgebreide informatie over de gemeentelijke organisatie en de actualiteiten vanuit het gemeentehuis. Een belangrijk onderdeel vormt de productencatalogus.
Verder wordt de informatie op de website zoveel mogelijk gericht aangeboden. Daarom is er een onderscheid gemaakt in de rubrieken "Inwoner" en "Bezoeker". Op termijn zal hier een rubriek voor "Ondernemers" aan worden toegevoegd. De website is opgezet volgens het web@once-concept van PinkRoccade Civility.

Productencatalogus

In de productencatalogus kan men informatie raadplegen over een groot aantal producten en diensten van de gemeente Best. Elke productomschrijving is volgens een vast stramien opgebouwd en bestaat uit zes onderdelen. Hierbij kunt u denken aan uitleg over het "product" en de procedure. Het is de bedoeling dat op termijn alle gemeentelijke producten en diensten in de catalogus zijn opgenomen. Ook worden er nog electronische formulieren toegevoegd.