Gemeente Breukelen



1 MAART VERGADERING GEMEENTELIJKE MONUMENTENCOMMISSIE De gemeentelijke monumentencommissie vergadert 1 maart aanstaande in het Koetshuis van gemeentehuis Boom en Bosch in Breukelen. Vanaf 9.30 uur kan het publiek vragen stellen. Direct daarna uiterlijk 10.00 uur begint de monumentencommissie.

BEKENDMAKING UITSLAG VERKIEZING

De voorzitter van het centraal stembureau voor de op woensdag 6 maart 2002 te houden verkiezing van de leden van de raad van de gemeente maakt bekend, dat op vrijdag 8 maart 2002 om 10.00 uur, een openbare zitting van het centraal stembureau plaatsvindt in de kamer van de burgemeester, waarin de uitslag van de verkiezing wordt bekendgemaakt.

De voorzitter voornoemd,

F.C. Dales

BEKENDMAKING PLASSENSCHAP LOOSDRECHT E.O.

Het dagelijks bestuur van het Plassenschap Loosdrecht e.o. maakt de volgende besluiten bekend:

1. Als maximaal toegestane hoogtemaat voor woonschepen geldt met ingang van 1 januari 2002 voor het gehele gebied van het Plassenschap Loosdrecht e.o. een hoogte van 3,50 meter gerekend vanaf de waterlijn.

2. Voor het hebben van een boatsaver (een drijvend botenhuis) is met ingang van 1 maart 2002 een ontheffing benodigd van het verbod zoals vervat in artikel 11 lid 1 onder a van de Verordening Bescherming Plassengebied.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot het secretariaat van het Plassenschap Loosdrecht e.o., telefoon (030) 29 74 001.

BEKENDMAKING PLASSENSCHAP LOOSDRECHT E.O.

Het dagelijks bestuur van het Plassenschap Loosdrecht e.o. maakt bekend dat ontheffing is verleend voor:

1. het maken van een beschoeiing in de Zuidelijke-Kievitsbuurt kadastraal bekend gemeente Breukelen Sint Pieters, sectie, F, nummer 1057.

2. het maken van een beschoeiing in de Noordelijke-Kievitsbuurt kadastraal bekend gemeente Breukelen Sint Pieters, sectie, F, nummer 1520.

3. het maken van een beschoeiing in de Noordelijke-Kievitsbuurt kadastraal bekend gemeente Breukelen Sint Pieters, sectie, F, nummer 1646.

4. het maken van een beschoeiing in de Noordelijke-Kievitsbuurt kadastraal bekend gemeente Breukelen Sint Pieters, sectie, F, nummer 1237.

Tegen bovenvermelde besluiten kan op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na publicatie een bezwaarschrift worden ingediend bij het dagelijks bestuur van het Plassenschap Loosdrecht e.o. Kanaalweg 95b 3533 HH Utrecht.

COMMISSIE BEZWAAR- EN BEROEPSCHRIFTEN

ABCOUDE EN BREUKELEN

De commissie bezwaar- en beroepschriften vergadert 4 maart aanstaande in het gemeentehuis van Breukelen aan de Markt 13 in Breukelen. De zitting begint om 20.15 uur. De zitting is openbaar, maar op verzoek van belanghebbenden kan worden besloten de zitting achter gesloten deuren te houden.
Besloten zitting.
Behandeling bezwaarschrift van Stichting Katholieke Scholen Westelijk Weidegebied uit Nieuwegein tegen het besluit van de gemeenteraad van Breukelen tot gedeeltelijke vergoeding van de diefstalschade in de Willibrordusschool in Breukelen.
Behandeling bezwaarschrift P.H.M. van Beek uit Abcoude tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Abcoude tot weigering van een bouwvergunning voor een carport op het perceel Kerkstraat 25 in Abcoude.
Voortgezette behandeling bezwaarschrift van De Vink, Lanen & Standhardt Advocaten, namens A. Oppelaar en Y. Aardema uit Breukelen tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Breukelen tot weigering van een bouwvergunning voor de vergroting van een recreatiewoning aan de Scheendijk in Breukelen.