Gemeente Heusden


Gedeeltelijke afsluiting Duinweg, Lipsstraat en rotonde Voortzetting rioolverbetering Drunen

Aanstaande maandag starten we met de laatste verbeteringen aan de riolering in de Duinweg, de Lipsstraat en de rotonde die beide straten verbindt. Het asfalt wordt daarvoor opengebroken en het verkeer wordt omgeleid. Het streven is de werkzaamheden eind april af te ronden en de straten dan weer open te stellen. Natuurlijk zijn we afhankelijk van het weer.

Wat gebeurt er precies?
In de Duinweg wordt vanaf het parkeerterrein van De Remise tot de rotonde riolering aangelegd. De riolering onder de rotonde en in een gedeelte van de Lipsstraat wordt vervangen. Omdat de verharding voor deze werkzaamheden toch opengebroken moet worden, verricht de waterleidingsmaatschappij ook tegelijkertijd werkzaamheden in dit gedeelte. Hierdoor hoeft de weg maar een keer opengelegd te worden en dat scheelt veel overlast voor u.

Welke wegen worden afgesloten?
De Duinweg (het gedeelte dat opengebroken wordt) en de rotonde worden afgesloten voor verkeer. Bedrijven aan de Bosscheweg en de Lipsstraat zijn te allen tijde bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Daarvoor wordt op de rotonde de verbinding Lipsstraat-Bosscheweg (en andersom) beperkt opengesteld. Het verkeer wordt hier geregeld met behulp van een verkeersregelinstallatie.

Meer informatie
Heeft u vragen? Daarvoor kunt u contact opnemen met de opzichter van het werk, de heer G. van Zijl, via telefoonnummer 0651 33 04 89 of de projectleider van het werk, de heer J. Llop, via telefoonnummer (073) 513 17 89.