Gemeente Oegstgeest

Aanmelding kandidaten voor de Sportraad Sportprijzen 2001

Wie worden de winnaars van de sportprijzen 2001 ???? Voor deze vraag ziet de jury van de Sportraadprijzen van de Sportraad Oegstgeest zich de komende tijd geplaatst. De uitreiking van de prijzen vindt plaats op 30 april 2002, Koninginnedag, op het podium in het Irispark.

Prijzen worden uitgereikt voor: de Sporter van het jaar; de Vereniging en Vrijwilliger van het jaar voor sportaangelegenheden. Tevens worden er maximaal vier aanmoedigingsprijzen toegekend. Voorwaarde is dat de kandidaat in Oegstgeest woonachtig moet zijn.

De jury vraagt alle inwoners van Oegstgeest kandidaten voor te dragen voor de sportprijzen.
Uw kandidaat kunt u per brief of e-mail bekend maken aan de jury. U vermeldt daarbij de naam en het adres van de sportman of sportvrouw, vrijwilliger of vereniging waarvan u vindt dat die een prijs heeft verdiend.
Tevens geeft u een korte beschrijving van uw keuze.

De reacties dienen uiterlijk 18 maart 2002 te zijn ontvangen bij: Jury Sportraadprijzen 2001 p/a mevrouw E. Anholts-Heijboer Postbus 1270
2340 BG Oegstgeest
e-mailadres: anholts@oegstgeest.nl

De Sportraad Oegstgeest rekent op uw gewaardeerde medewerking om deze jaarlijkse uitreiking tot een sportief succes te maken. Graag zien wij uw reacties tegemoet.

J.G. Zanen
Voorzitter Sportraad Oegstgeest