KNWV

DATUM: 1-3-2002

ALGEMEEN - Aandacht voor kampioenen op KNWV Jaarprijzengala 2002
---

Op 21 februari 2002 vond het Jaarprijzengala van het KNWV weer plaats. Ruim 200 wedstrijdzeilers in galakleding verzamelden zich in het NBC te Nieuwegein. Het KNWV wil met deze jaarlijks terugkerende avond extra aandacht schenken aan de prestaties van de kampioenen.

De EK- en WK-prijswinnaars, de prijswinnaars van de Dutchtone
ORC-clubcompetitie en de prijswinnaars van de KNWV-zeilcompetitie ontvingen een glazen bol. De prijswinnaars van de Interlace
Verbondsbezemcompetitie ontvingen heel toepasselijk een bezem. Dhr. H. van Asten van de Noordzee Club reikte prijzen uit aan prijswinnaars van de Noordzee Clubcompetitie.

Rond 20.45 uur startte een spetterende show met als gastheer Frans Sluyters begeleid door zijn Knappe Mannenband. Naast het benadrukken van de kampioenen van 2001, werden verschillende gasten op het podium geroepen voor het zogeheten gesprek aan tafel. Hoogtepunten van de avond waren het optreden van prijswinnaar Auke van der Werf als trompettist en de directe verbinding met Rio de Janeiro wegens het beëindigen van de Volvo Ocean Race.

Kampioen Joeri van Dijk werd met rolstoel en al op het podium
geplaatst. De Mistralsurfer liep tijdens zijn vakantie in Zuid-Afrika een forse enkelblessure op. Omdat Van Dijk tevens twee ontstoken schouders heeft, kon hij zich op deze avond evenmin op krukken voortbewegen.

Rond 23.00 uur was het officiële gedeelte voorbij en konden de gasten een drankje nuttigen en de kampioenen feliciteren.

Laat meer artikelen zien over: KNWV Algemeen
---

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Marjorie Kersten (pr@knwv.nl). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - info@knwv.nl