Ingezonden persbericht


Persbericht

Every Angle maakt doorstart

Personeel en oprichter vinden investeerders.

Gouda, 15 februari 2002 Every Angle, leverancier van Supply Chain Visibility software, heeft een doorstart gemaakt nadat het bedrijf eind 2001 surseance van betaling had moeten aanvragen. Een groep personeelsleden, bestaande uit de meest ervaren ontwikkelaars en consultants, heeft dit samen met een aantal investeerders gedaan. Every Angle biedt ondernemingen de unieke mogelijkheid om hun bottlenecks op te sporen en aan te pakken. Hiermee kunnen ze dagelijks hun operationele kosten verlagen en efficiency verbeteren.

Tevens is oprichter en oud-bestuurder Hans Veltman bereid gevonden om de dagelijkse leiding in handen te nemen. "Een beslissing waar ik niet lang over heb hoeven nadenken nadat ik de gedrevenheid en slagkracht van het team had gezien, en de kwaliteit van het product", aldus Veltman.

De Every Angle Suite werkt als een radar binnen bedrijven. De suite biedt het management van bedrijven met materiaalgoederenstromen de mogelijkheid om op elk moment inzicht te krijgen in de actuele status van het logistieke proces van de onderneming. Daarmee geeft Every Angle een antwoord op dagelijkse bedrijfsbehoeften van ondernemingen. Hiermee onderscheidt Every Angle zich van andere aanbieders op de markt, die slechts achteraf inzicht bieden in bedrijfsgegevens.

"Onze klanten hebben gelukkig geen moment aan service hoeven in te leveren dankzij de flexibele inzet van onze consultants", zegt Richard den Ouden, Product Manager. "En het is inmiddels duidelijk dat het vertrouwen in onze medewerkers, ons product en onze organisatie ongeschonden is. Het doet ons goed dat we na de doorstart vele, zeer positieve reacties kregen van klanten en partners."

Every Angle is een add-on voor SAP R/3 en is door SAP AG gecertificeerd. Het Every Angle client/server systeem is in staat om gegevens uit een SAP R/3 database te downloaden, deze verregaand te analyseren en de resultaten aan de gebruikers te presenteren op een eenvoudige en flexibele manier.

Every Angle
Every Angle is sinds 1996 leverancier op het gebied van Supply Chain Visibility. De Every Angle Solution Suite maakt gebruik van gegevens uit het bedrijfseigen ERP systeem van de klant. Het legt verbanden tussen de verschillende gebieden binnen het productieproces, waardoor knelpunten zichtbaar worden. Every Angle richt zich op bedrijven met een materiaalgoederenstroom zoals in handel, productie en assemblage. Every Angle is door SAP AG gecertificeerd en werkt met twee partners samen voor verkoop en implementatie: Cap Gemini Ernst & Young en Magnus Management Consultants. Daarnaast heeft Every Angle twee vendor partners: Compaq en IBM.



Ingezonden persbericht