Ingezonden persbericht

Nieuw produkt voor beveiling van uw confidentiële data

Compumatica secure networks ontwikkeld Nederlandstalige firewall

UDEN, 20020128 -- Vele grote en kleine bedrijven en instellingen maken tegenwoordig gebruik van Internet als medium voor hun communicatie. Medewerkers versturen E-mail berichten naar leveranciers, afnemers en collega's. Websites worden bezocht om informatie te zoeken, prijzen te vergelijken en bestellingen te plaatsen.Beveiliging is vandaag de dag een belangrijk aandachtspunt. De gehele wereld staat via Internet, als het ware, aan uw achterdeur te kloppen.

Aan beveiliging wordt meestal gedacht als het te laat is. De schade is dan al in meer of mindere mate opgetreden. Vaak hoort en of leest u hierover in de media. Veel vaker echter wordt het niet ontdekt of stilgezwegen.

Compumatica secure networks heeft met de CompuWall de oplossing voor uw netwerkveiligheid. Waarom de CompuWall: de software wordt geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding, bevat een basiscursus betreffende beveiliging. Stap voor stap kunt u de firewall inrichten. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling en inrichting is dat alleen expliciet toegestaan dataverkeer mogelijk is. Dit verhoogt uw beveiliging aanzienlijk, u als beheerder bent degene die de regels opstelt en controleert. Per ongeluk "de elektronische deur openzetten" kan niet.

Voor wie is de CompuWall geschikt, voor elk bedrijf met een Internet en Intranet toegang. Of u een groot of klein netwerk heeft is niet van belang. De door u gewenste beveiliging is het uitgangspunt. De licentie procedure is eenvoudig en onafhankelijk van het aantal aangesloten computers. De prijs is op een niveau dat de CompuWall voor iedereen toegankelijk is. Bent u een school, een MKB bedrijf, een afdeling binnen een groot concern, de CompuWall beschermt u.

De CompuWall beschermt uw netwerk tegen indringers van buiten. Het is het slot op uw netwerk. Geheel Nederlandstalig, eenvoudig te installeren en te beheren. De levering vindt plaats op CD inclusief gehard "onkraakbaar" operating systeem. Na 15 minuten installatie is uw beveiliging gereed. De benodigde hardware en software kunt u via uw huisleverancier of rechtstreeks bestellen. Beheer kan lokaal of remote veilig plaatsvinden via een meegeleverd geïntegreerd webmanagement systeem.

Voor uitgebreide informatie kunt u de website bezoeken www.compuwall.nl/www.compumatica.nl of ons bellen.

Algemene informatie: Compumatica secure networks is al vele jaren actief in beveiliging van computernetwerken. Vele grote en kleine projecten bij diverse klanten, zowel overheid als bedrijfsleven, zijn met succes uitgevoerd. Naast maatwerk oplossingen adviseert Compumatica organisaties op het gebied van beveiliging. Anti-virus, intrusion detection, toegangscontrole, e-mail versleuteling, firewall, VPN, digitale identiteit en diverse andere beveiligingsthema's.