Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 28-01-2002 Persbericht district Den Bosch

POLITIE HOUDT DRIE VERDACHTEN OPENLIJKE GEWELDPLEGING AAN (s-Hertogenbosch)

Zondagavond zijn drie Bosschenaren (30-31 en 32 jaar) aan de Parade in s-Hertogenbosch aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het drietal mocht, omdat twee van hen in het verleden problemen hadden veroorzaakt, niet naar bin-nen bij een horecagelegenheid en mishandelden zonder enige reden een andere bezoeker. Het slachtoffer liep daarbij diverse zwellingen in het gezicht op. De drie Bosschenaren zijn korte tijd later in een andere horecagelegenheid aangehouden. Alle drie zijn in het belang van het onderzoek inverzekeringgesteld.

COMPUTERAPPARATUUR ONTVREEMD BIJ INBRAAK (Kruisstraat)

Maandagmorgen is aangifte gedaan van een bedrijfsinbraak aan de Biestkampweg in Kruisstraat. De inbraak is gedurende het weekend gepleegd en de buit bestond uit computerapparatuur.

POGING RAMKRAAK (Rosmalen)

Van zondag op maandag hebben onbekende daders geprobeerd met een gestolen auto een ramkraak te plegen bij een winkel aan de Torenstraat in Rosmalen. Net een in begin december 2001 op het Taxandriaplein in s-Hertogenbosch gestolen auto probeerden zij de pui van de zaak te vernielen. E.e.a. lukte niet, waarop de daders de auto achterlieten en onverrichter zake op de vlucht sloegen.