Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 28-01-2002 2e Persbericht 28 januari 2002

Politieberichten

Eindhoven: Verdachte vernieling aangehouden
Maandagmorgen rond 11.25 uur is op de Bilderdijklaan een 28-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Kort daarvoor had hij een ruit van een gebouw aan de Bilderdijklaan vernield. De gewaarschuwde politie trof de man daar aan. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Sectie op stoffelijk overschot
Op maandag is sectie verricht op het stoffelijk overschot van de 35-jarige Eindhovenaar Necati Cekiccioglu. De man kwam zondagmorgen om het leven bij een steekpartij in een woning aan de Jan Fijtstraat in Eindhoven. Uit de sectie blijkt dat de man door bloedverlies ten gevolge van de steekpartij om het leven is gekomen.

Helmond: Man valt meisje lastig
Maandagmorgen rond 10.45 uur is op de Heistraat een 15-jarig meisje uit Mierlo door een onbekende man lastig gevallen. Zij liep daar. De man sprak haar aan. Het meisje reageerde daar niet op en liep door. Ze zag dat de man het Hazenpad inliep. Plotseling voelde ze een harde klap in haar nek. Meteen daarop werd ze vastgepakt en het Hazenpad ingetrokken. Het meisje zag en voelde dat die man haar begon te schoppen en slaan. Ze zag kans weg te lopen. Het meisje liep diverse verwondingen en blauwe plekken op. Zij moest voor behande-ling daarvan naar de dokter. De dader was een donkere man, 18 20 jaar, 1.80 1.85 groot en mager van postuur Hij had een donkerkleurige pet op, droeg een witte jas met donkerkleurige mouwen van het merk Nike en een blauw spijkerbroek.

Helmond: Verdachte met valse paspoort aangehouden Maandagmiddag rond 13.20 uur is in het belastingkantoor aan het Stationsplein een 27-jari-ge man zonder bekende verblijfplaats aangehouden. De verdachte probeerde met een vals paspoort een sofi-nummer te verkrijgen. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Deurne: Aanrijding met gewonde
Maandagmorgen rond 8.25 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Bakelseweg Brug-genseweg een 17-jarige bromfietser uit Deurne gewond. Hij reed daar komende uit de richting Deurne naar genoemde kruising. Op de kruising verleende hij geen voorrang aan de daar rijdende 21-jarige automobilist uit Deurne. De bromfietser raakte gewond aan zijn onderbeen. Hij is overgebracht naar het Elkerliekziekenhuis.

Veldhoven: Verdachte winkeldiefstal aangehouden Maandagmiddag rond 12.30 uur is op de Mira een 70-jarige vrouw uit Veldhoven aange-houden. Zij nam daar uit een winkel een pak kogelbiefstuk weg zonder deze bij de kassa af te rekenen. De vrouw is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.