---
T-Systems automatiseert jaarlijks 10 miljoen software-installaties met ON Command CCM
---
Deutsche Telekom-dochteronderneming beheert meer dan 150.000 pc's met ON Technology's oplossing voor softwaredistributie en -beheer
Starnberg, 01/28/2002

ON Command CCM, de oplossing van ON Technology voor softwaredistributie en -beheer binnen netwerken, automatiseert jaarlijks het beheer van meer dan 150.000 pc's van T-systems. Daarnaast worden ongeveer 10 miljoen software-installaties, updates en upgrades geïmplementeerd. Dat maakt van T-Systems, een leverancier van diensten voor de convergentie van telecommunicatie en informatietechnologie, ON Technology's grootste klant. De onderneming is operationeel in 23 landen en heeft filialen in Gent en Zaventem. In België werken ongeveer 135 mensen voor T-Systems.

Zeven jaar geleden was T-Systems de eerste klant die ON Command CCM van ON Technology implementeerde. Toen zorgde de oplossing voor het beheer van 40.000 netwerkcomputers. Vandaag is dat aantal verviervoudigt en heeft de investering zich terugbetaald. "De aankoopkosten werden reeds twee jaar geleden gerecupereerd", zegt Ulf Schröder, teamleider softwarebeheer bij T-Systems CSM. "ON Command CCM bewijst dagelijks haar nut, zowel voor doorlopend service als voor de installatie van nieuwe pc's. Dankzij deze toepassing slagen we erin grootschalige projecten zoals de installatie van 10.000 nieuwe pc's binnen enkele dagen uit te voeren."
---
END

---
Over ON Technology Corporation
ON Technology zorgt ervoor dat IT-organisaties en serviceproviders in een mum van tijd cruciale software kunnen verspreiden naar computers die zich op verschillende locaties bevinden, zoals desktops, labtops, handcomputers en servers. ON Command CCM, het paradepaardje van de onderneming wordt momenteel wereldwijd gebruikt door meer dan 500 vooraanstaande bedrijven over heel de wereld om software te distribueren naar meer dan 500.000 bedrijfscomputers. Het betreft ondernemingen zoals WorldCom, Deutsche Telekom en Goodyear Tire & Rubber, Application Service Providers (ASP's) en Management Service Providers (MSP's). Bezoek voor meer informatie www.ontechnology.info.
Nadere informatie voor de redactie
ON Technology Benelux, Eric Spannenburg, tel: +31 (0)20 676 3339, gsm: +32 (0)476 30 42 80 of
www.ontechnology.info
NewsEngine PR, Sandra Strotkamp, tel: +31 (0)20 567 21 70, e-mail: sandra.strotkamp@newsenginepr.com
Ref.:ONT0023-19D692