Ingezonden persbericht


Johan Vlemmix feliciteert Willem-Alexander en Máxima als eerste via webcam dankzij speciale felicitatiesite van Logitech

Amersfoort, 28 januari 2002. Johan Vlemmix Nederlands grootste Oranje fan heeft als eerste een videomail voor Willem-Alexander en Máxima op de site www.stuureenvideomail.nl geplaatst. Deze site, ter ere van het aanstaande huwelijk van kroonprins Willem-Alexander en zijn verloofde Máxima, is een initiatief van Logitech -wereldwijd marktleider op het gebied van webcams. Vanaf vandaag kunnen alle oranjefans in binnen- en buitenland deze site gebruiken om d.m.v. een videogroet hun persoonlijke gelukswensen aan het toekomstige bruidspaar over te brengen. De actie loopt tot en met valentijnsdag, waarna de leukste videomailtjes aan het paar worden overhandigd. Bovendien worden deze inzendingen beloond met een Logitech prijzenpakket.

Harry Klein, General Manager Benelux van Logitech, legt uit waarom zijn bedrijf deze ludieke actie heeft opgezet: We leven in een moderne wereld met diverse nieuwe mogelijkheden op het gebied van communicatie. Lang niet iedereen beseft echter de impact die deze nieuwe manier van communiceren heeft. Met deze actie willen wij laten zien dat een v-mail gemaakt met behulp van een webcam- in enkele seconden meer indruk maakt dan geschreven boodschappen ooit kunnen. Het aanstaande huwelijk van onze kroonprins is daar een perfecte gelegenheid voor, aangezien het een feestelijke gebeurtenis is, die vrijwel iedereen in Nederland bezighoudt.

Hij vervolgt: Omdat we de site echter voor iedereen toegankelijk willen maken, bieden we mensen zonder webcam de mogelijkheid om ook geschreven of gesproken tekst in te zenden. De creatiefste inzendingen belonen we met een leuke prijs. Overigens zal de webmaster alle boodschappen screenen en controleren op de inhoud, zodat flauwe grappenmakers en kwaadwillenden geen kans maken.

Logitech

Logitech, opgericht in 1981, ontwerpt, fabriceert en distribueert human interface devices en ondersteunende software die mensen in staat stellen om Internet te verkennen en het bovendien mogelijk maken om effectiever te werken, spelen, leren en communiceren in de digitale wereld. Logitech s interface producten omvatten Internet Video camera s, aanwijsinstrumenten zoals (draadloze) muizen, toetsenborden en optische trackballs, multimedia speakers en interactieve gamesproducten als joysticks, gamepads en racesystemen.

Het operationele hoofdkantoor van Logitech bevindt zich in Silicon Valley, in Fremont, Californië terwijl regionale hoofdkantoren zijn gevestigd in Romanel, Zwitserland en in Hsinchu, Taiwan, R.O.C. Daarnaast heeft Logitech vestigingen in de belangrijkste steden van Noord-Amerika, Europa en Azië. Logitech is genoteerd aan de beurs in Zwitserland onder LOGN en LOGZ en in Noord-Amerika aan de NASDAQ onder LGOIY.

Voor meer informatie kunt u (niet voor eindgebruikers!) contact opnemen met:

Perscontacten (ook beeldmateriaal):

Mills Hughes & Partners

Serge van Rooij/Lilian van Tongerlo

Tel: +31 (0)40 2651024

Fax: +31 (0)40 2651020

www.mills-advertising.com

serge@mills-advertising.com

lilian@mills-advertising.com