Ingezonden persbericht

Koninklijke prijsvraag op eBay.nl

Winnaars krijgen schaatsclinic van Yvonne van Gennip

Amsterdam, 28 januari 2002 - Sinds vandaag kunnen bezoekers van eBay.nl, de Nederlandse tak van de wereldwijde marktleider in on-line handel, deelnemen aan een koninklijke prijsvraag. Op een speciaal hiervoor ingerichte huwelijkspagina maken bezoekers die zich bij eBay hebben ingeschreven kans op een schaatsclinic van Yvonne van Gennip.

Het is niet zomaar dat eBay de drievoudig Olympisch kampioene van de Spelen in Calgary hiervoor heeft benaderd. Willem-Alexander kreeg in 1986 schaatsles van Van Gennip en reed vervolgens onder de schuilnaam W.A. van Buuren zonder problemen de Elfstedentocht uit. De kroonprins heeft sowieso iets met water, al dan niet in bevroren toestand. Hiervan getuige zijn bijzondere interesse in het managen ervan en natuurlijk zijn huwelijksaanzoek op de bevroren koninklijke vijver van Huis ten Bosch.

Op de huwelijkspagina van eBay.nl zijn de meest uiteenlopende huwelijksartikelen te vinden, maar ook allerlei verzamelobjecten van het Koninklijk Huis. Om in aanmerking te komen voor de schaatsclinic hebben bezoekers tot en met zaterdag 9 februari de kans om op de site drie vragen met betrekking tot het koninklijke huwelijk goed te beantwoorden.

Over eBay®
Met meer dan 42,4 miljoen ingeschreven leden is eBay wereldleider in on-line handel. eBay stelt de community van gebruikers, zowel particulieren als professionelen, in staat om praktisch alles te verhandelen. In het jaar 2001 werd door de eBay-community wereldwijd voor meer dan 9 miljard dollar aan objecten gekocht en verkocht. eBay is een van de weinige e-commerce bedrijven dat winstgevend is en het bedrijf staat bekend om haar gezonde businessmodel waarbij leden onder andere een bijdrage betalen als een transactie geslaagd is.
eBay Nederland is gevestigd in Amsterdam en telt momenteel 17 medewerkers. Kijk voor meer informatie op: www.ebay.nl

Of u kunt contact opnemen met:
Text 100 BV
Wilmer Heck
Tel: 020 530 4349
E-mail: wilmerh@text100.nl

Wilmer Heck
Account Executive
Text 100 Public Relations
Global Technology Public Relations

Van Diemenstraat 164 - 166
1013 CN Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 20 530 4349
E-mail: wilmerh@text100.nl
URL: www.text100.com