Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Zoek.nl koppelt autosite aan zoekfunctie

Zoek.nl introduceert Autoplein.nl: een nieuw thema met een koopwijzer voor nieuwe en gebruikte auto's, autonieuws, kooptips en een overzicht van Nederlandse auto- en vervoersites, met handige zoekfunctie.

In samenwerking met Autobytel.nl biedt Zoek.nl haar gebruikers de mogelijkheid online in een grote database te snuffelen vol nieuwe en gebruikte auto's die in heel Nederland te koop worden aangeboden. Aan de hand van het gewenste merk, type carrosserie en het minimale of maximale bedrag kan snel online gezocht worden naar een geschikte auto.

Het thema is gekoppeld aan de handige rubriekenstructuur van Zoek.nl, waarin Nederlandse sites die over auto's en vervoer gaan zijn geïndexeerd; van rijscholen tot scooters, van luchtballonvaarten tot vliegtuigmaatschappijen. De zoekfunctie koppelt kwalitatieve Nederlandse sites, die Zoek.nl selecteert uit de aanmeldingen van gebruikers zelf, aan het volledige internetaanbod.

Tip
Daarnaast staat er bij ieder bezoek aan Autoplein.nl een andere auto getipt, die vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding wordt uitgelicht. Wie een auto gaat kopen, gaat goed voorbereid op pad. Daarom biedt Autoplein.nl handige tips voor de aankoop van een gebruikte auto bij een particulier of een dealer.

http://www.autoplein.nl


---
Zoek.nl is een van de tien grootste zoekmachines van Nederland. De site is ingedeeld aan de hand van een unieke themastructuur, waaraan gebruikers hun eigen sites kunnen toevoegen. Daarnaast is het mogelijk om naar vacatures en in een uitgebreide telefoongids te zoeken.
De verschillende thema's van Zoek.nl worden ontwikkeld en uitgebouwd tot uitgebreide themasites met verschillende exclusieve diensten en content.

Meer info is te verkrijgen bij Stephan Snoek, productmanager Zoek.nl: 038-4257077 of info@zoek.nl