Politiebericht Eindhoven e.o. 4-01-2002
2e Persbericht 4 januari 2002

Politieberichten

Eindhoven: EXTRA
In verband met het tragische overlijden van collega Jolanda Goijarts wordt de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van de Regionale Politie Brabant Zuid-Oost, de Regionale Brandweer Zuid-Oost Noord-Brabant en de Geneeskundige Diensten een week uitgesteld. De nieuwjaarsreceptie zal plaatsvinden op maandag 14 januari 2002 in het hoofdbureau van de Regionale Politie Brabant Zuid-Oost aan de Mathildelaan 4 in Eindhoven. Aanvang 15.00 uur.

Eindhoven: Diefstal auto
Tussen donderdag 18.00 en vrijdagmorgen 10.30 uur is vanaf de Venuslaan een witte perso-nenauto, Volkswagen Golf3, kenteken JF-TZ-58, gestolen.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Vrijdagmiddag om 12.55 uur is in een woning aan de Goudenregenstraat een 23-jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden. De gewaarschuwde politie trof de man daar in de woning aan. Hij had zich de toegang tot de woning verschaft na vernieling van een keukenraam. De verdachte is voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Helmond: Hennepkwekerij
Vrijdagmorgen rond 10.40 uur is bij controle in een woning aan de Karel Raijmakersplein een hennepkwekerij aangetroffen. De hennepkwekerij en de daarbij behorende apparatuur is inbeslaggenomen en afgevoerd. Bij onderzoek bleek de stroom illegaal te worden afgetapt. De 30-jarige bewoonster is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebu-reau. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Waalre: Diefstal auto
Tussen donderdagavond 18.30 en vrijdagmorgen 10.00 uur is vanaf de Velddreef een blauwe personenauto, Volkswagen Golf, kenteken TJ-JF-42, gestolen.