Politiebericht Boxtel 4-01-2002
Politiebericht district Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN MET GESTOLEN AUTO, Den Dungen

Donderdagavond is een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man werd op de Pilotenstraat in Den Dungen aangetroffen met een auto die eerder in die plaats gestolen bleek te zijn. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN, Sint Michielsgestel

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 49-jarige man uit Sint Michielsgestel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 5 uur. De controle vond plaats op het Spijt in Sint Michielsgestel.

INBRAAK WONING, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan de Kempenlandstraat in Vught. Een deur werd opengebroken waardoor men binnen kon komen. Sieraden en een jas werden gestolen.

GEWONDEN BIJ ONGEVAL, Sint Oedenrode

Vrijdagmorgen vond op de kruising Ollandseweg - Bobbenagelseweg in Sint Oedenrode een ongeval plaats. Een auto, bestuurd door een 35-jarige vrouw uit Boskant reed over de Ol-landseweg in de richting Olland. Bij de Bobbenagelseweg wilde ze linksaf die straat in rij-den. Daarbij zag ze een haar tegemoet komende auto, bestuurd door een 43-jarige man uit Olland over het hoofd. Op de kruising kwamen de auto`s met elkaar in aanrijding. Door de aanrijding kwam de auto van de vrouw uit Boskant op het fietspad terecht, daar kwam ze nog in aanrijding met een daar staande 16-jarige fietsster uit Sint Oedenrode. De fietsster en drie in de auto van de Boskantse vrouw zittende kinderen van 2, 5 en 6 jaar werden licht gewond. Ze konden ter plaatse worden behandeld door personeel van de GG en GD. De 43-jarige man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Veghel.