Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Afscheid Leontine van Raaij

02-01-2002
Leontine van Raaij Een paar maanden geleden gaf Leontine aan, dat zij met ingang van 1 januari 2002 een punt wilde zetten achter haar dienstverband met de NCFS. Bijna 23 jaar heeft zij zich dan ingezet voor alles wat onze stichting doet en beweegt. Onlangs werd in kleine kring en onder het genot van een diner afscheid van Leontine genomen. Eerder nam Leontine al afscheid van de regiocontactpersonen tijdens een kaderdag.

Leontine heeft bij de NCFS veel meegemaakt. Zij heeft veel bijgedragen aan de groei van de organisatie. In feite was zij al die jaren "het gezicht" van de NCFS. Wij zullen haar dan ook heel erg gaan missen. Maar bovenal gunnen we haar het rustiger leven waarvoor ze gekozen heeft, van harte. Een leven waarin tijd is voor haarzelf en haar gezin en familie. Wij wensen haar, haar man en kinderen het allerbeste toe.

Leontine bedankt, voor al het werk dat je voor en met ons gedaan hebt. Bergen werk, je inzet, enthousiasme, gevoel voor humor en je geduld maakten je tot een fijne collega en een vertrouwd aanspreekpunt voor al die mensen (en dat zijn er veel) die met de NCFS te maken hebben. Nogmaals bedankt en: het ga je goed!!!

Elders op deze website is integraal een artikel opgenomen uit het CF-Nieuws van december jl. waarin Leontine zelf terugkijkt op haar periode bij de NCFS. Een link naar dit artikel is te vinden op de pagina Publicaties | CF-Nieuws

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl

Geregistreerd bij het Centraal Bureau Fondsenwerving