Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-01-2002

Politieberichten district Eemland zuid, 09.40 uur
Ongeval met letsel

LEUSDEN Op de kruising Groene Zoom Randweg is op donderdagmiddag rond één uur een aanrijding ontstaan tussen een 47-jarige vrouw uit Amersfoort op een scooter en een 43-jarige vrouw uit Amersfoort in een personenauto.

Beide betrokkenen verklaarden bij de kruising groen verkeerslicht gehad te hebben. Op de kruising konden beiden de aanrijding niet meer voorkomen. De 47-jarige vrouw op de scooter is met hoofd- en nekklachten naar ziekenhuis De Lichtenberg vervoerd. De 43-jarige vrouw liep geen letsel op.

Onderuit door gladheid

AMERSFOORT Op de Argonweg is donderdagmiddag een 19-jarige inwoner van Leusden gewond geraakt aan zijn been door een val op het gladde wegdek. Het achterwiel van zijn scooter gleed weg, waardoor hij viel. De man is per ambulance naar de Lichtenberg overgebracht.

Dronken man zorgt voor overlast

AMERSFOORT De politie heeft op donderdagmiddag rond vier uur een 31-jarige man uit Leiden op de Langestraat aangetroffen. De man bleek dronken en veroorzaakte op straat overlast. De man is daarop meegenomen naar het bureau en ingesloten ter ontnuchtering.