Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 4-01-2002 Sittard (Limbricht); meer aangiftes (RKey; 14.30 u) Vrijdag, 4 januari 2002

District Sittard

Sittard (Limbricht); aantal aangiftes Limbrichtse vernielingen stijgt

Het aantal aangiftes van vernielingen in de nacht van 2 op 3 januari jl. van in Limbricht geparkeerde autos, blijft vandaag toenemen. Inmiddels hebben vandaag nog meer gedupeerden aangifte gedaan en gemeld en naar verwachting zal het aantal in de loop van vandaag toenemen tot totaal zon vijfentwintig. De politie die een onderzoek instelt naar deze zinloze vernielingen is daarbij dringend op zoek naar getuigen / mensen die in de nacht van 2 op 3 januari iets hebben gezien of gehoord. Die kunnen contact opnemen met de Sittardse politie via telefoonnummer 0900 8844.

Gisteren deden totaal elf voertuigbestuurders bij de politie aangifte van vernieling van hun auto. Die stonden in de nacht van 2 op 3 januari jl. geparkeerd op ondermeer de Klinkekoulsweg, Vredeslaan, Kennedylaan, Sportlaan, Vrijheidslaan, Bornerweg en Pastoor Janssenstraat in Limbricht. De vernielingen die werden aangericht bestaat uit het bekrassen van autos, vernielde autospiegels, kapotte achterlichten, verbogen ruitenwissers tot afgebroken auto-antennes. Van een auto was zelfs een wiel gedemonteerd.