Ingezonden persbericht

Persbericht

Intratuin kiest voor Spark Energy

Woerden/Lelystad, 4 januari 2002 - Het groene warenhuis Intratuin heeft een contract getekend met het nieuwe energiebedrijf Spark Energy voor de levering van energie aan 16 van de 50 vestigingen. De verwachting is dat in de loop van dit jaar nog eens 21 Intratuin-vestigingen stroom van Spark Energy gaan afnemen. Het contract is op 1 januari 2002 ingegaan.

De energiemarkt voor groot zakelijke verbruikers is sinds 1 januari vrij, waardoor ruim 60.000 ondernemingen kunnen kiezen waar zij hun energie inkopen. Het nieuwe energiebedrijf Spark Energy is een snelle stijger op de energiemarkt; gerenommeerde ondernemingen en instellingen als Aedes vereniging van woningcorporaties en de Metaalunie hebben reeds de overstap naar Spark Energy gemaakt.

"Wij zijn blij dat wij Intratuin aan ons groeiende klantenbestand kunnen toevoegen", zegt Wim Zwartkruis, commercieel directeur van Spark Energy. "Met name ons nationale serviceapparaat, maar ook de geavanceerde systemen en bovenal onze klantgerichte houding hebben de doorslag gegeven."

"Spark Energy is meer dan een aantrekkelijk tarief leveren voor onze Intratuin-vestigingen," zegt Jos van Haeren, Supply Chain Manager van Intratuin. "Spark is flexibel en kan ons in de toekomst zeer goed begeleiden met het energiemanagement; waar kunnen we besparen, hoe gaan we duurzame energie op de juiste manier inzetten, hoe kunnen we een bijdrage leveren aan ons milieu? Dit alles past binnen onze visie van groen en milieu, waar we veel aandacht aan willen besteden," aldus Intratuin.

Over Intratuin
Intratuin Nederland B.V. is in 1980 als eerste tuincentrumformule van start gegaan en is inmiddels jarenlang marktleider in de tuincentrumbranche. Intratuin kenmerkt zich door een verrassend en gevarieerd aanbod dat gepresenteerd wordt in een sfeervolle omgeving waarbij service en persoonlijk advies centraal staan. Het is een moderne winkelformule waarbij 50 Nederlandse en 3 Belgische tuincentra zijn aangesloten. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden worden de vestigingen ondersteund op het gebied van inkoop, automatisering, marketing, reclame en retail. Meer informatie: www.intratuin.nl

Over Spark Energy
Het nieuwe energiebedrijf Spark Energy levert vanuit Lelystad energie door heel Nederland en is in korte tijd van startende onderneming uitgegroeid naar landelijk opererende organisatie met meer dan 80 enthousiaste medewerkers. Meer informatie: www.sparkenergy.nl

//Einde bericht

Steijger.communications
Media- and Public Relations Consultancy
P.O. Box 118
3890 AC Zeewolde, Netherlands
Tel: +31 36 523 5330
Fax: +31 36 523 5331
http://www.steijger.com