PERSBERICHT - 02 JANUARI 2002

VacanceSelect introduceert nieuwe website

Vacanceselect

Autovakantie-specialist VacanceSelect heeft een nieuwe website gelanceerd met uitgebreide online boekingsmogelijkheden.

Via www.vacanceselect.nl kan op elk gewenst moment een keuze worden gemaakt uit het ruime aanbod aan accommodaties in diverse Europese landen. De accommodaties variëren van appartementen tot compleet ingerichte comfortabele bungalowtenten en van kampeerplaatsen tot luxe villa's met zwembad.

Zoek en boek

De site is voorzien van een geavanceerd zoek & boek-systeem, waarbij onder andere gezocht kan worden op het soort accommodatie, de gewenste vertrekdatum, de bestemming en het aantal personen.

Doordat de boekingsmodule is aangesloten op het reserveringssysteem van VacanceSelect, is het aanbod op de site altijd up-to-date en direct boekbaar.

Aanbiedingen

Behalve online boekingsmogelijkheden bevat de nieuwe website ook speciale aanbiedingen, regio-informatie en algemene informatie over VacanceSelect.

Daarnaast kan men zich aanmelden voor een elektronische nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van aanbiedingen naar en nieuws over de bestemmingen die VacanceSelect aanbiedt, te weten Italië, Frankrijk, Kroatië, Duitsland en de Benelux.

Wie liever toch persoonlijk advies krijgt, kan contact opnemen met VacanceSelect in Alkmaar op telefoonnummer 072-5183183.

Noot voor de redactie (