Politiebericht Friesland: Friesland 2-01-2002
Politieberichten van 2/1 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Oudehaske: inbraak container
Tussen afgelopen vrijdag en woensdag werd ingebroken in een zeecontainer, die stond op het bedrijventerrein van Friesland Milieu aan de Dolten. De container was eigendom van een bedrijf uit Heerenveen. Uit de container werden gereedschappen en machines weggenomen. De week ervoor was ook reeds in deze container ingebroken. Er moet nog geïnventariseerd worden wat er precies is weggenomen en wat de waarde van het ontvreemde is. Een medewerker van het bedrijf, een 38-jarige inwoner van Heerenveen, heeft aangifte gedaan.

Heerenveen: diefstal banden
Afgelopen week van het bedrijfsterrein van een garagebedrijf aan het Kattebos 35 gebruikte autobanden en een olievat weggenomen. De banden lagen op het terrein opgeslagen Door een gat in het gaas te maken, kwam men op het terrein. Een medewerker van het bedrijf, een 49-jarige inwoner van Wolvega, heeft aangifte gedaan.

Sneek: inbraak auto
Maandag tussen 22.00 en 23.00 uur werd ingebroken in een personenauto, die geparkeerd stond op het Martiniplein. Een ruit van het portier werd vernield. Uit de auto werd een radardetector weggenomen. De eigenaar, een 34-jarige inwoner van Sneek, heeft aangifte gedaan.

Bureau Communicatie: 058 - 880 8272