Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-12-2001

Politieberichten district Binnensticht, 10.30 uur
Geweld bij winkel

DRIEBERGEN-RIJSENBURG Toen een 37-jarige vrouw uit Driebergen zaterdagmiddag rond drie uur met haar dochter een winkel aan de Traaij wilde verlaten, rende een klein jongetje (leeftijd ongeveer 2 jaar) net de winkel in en botste tegen de dochter aan. De vader van het jongetje begon daarop de vrouw zomaar te slaan en haar toe te schreeuwen. Vervolgens verlieten vader en zoon de winkel. De vrouw heeft aangifte gedaan op het politiebureau in Driebergen-Rijsenburg. De politie onderzoekt de zaak.

Horecacontrole

ZEIST In de nacht van zaterdag op zondag vond wederom een gezamenlijke horecacontrole plaats van politie (waaronder milieupolitie) en brandweer in en rond de 2e Dorpsstraat, de Slotlaan en de Steynlaan. Er werden gebruiksvergunningen gecontroleerd, brandwerende voorzieningen en geluidhinder. Waar nodig werden adviezen gegeven voor verbetering. De controles zullen de komende weken worden voortgezet.

Steekwonden

ZEIST Tijdens de horecacontrole in de 2e Dorpsstraat, werd de politieagenten gemeld dat er op de Laan van Beek en Royen een gewonde zou liggen. Het slachtoffer (leeftijd en woonplaats tot nu toe onbekend) lag op het trottoir en vertoonde steekwonden op de rug. Een getuige wist te vertellen dat het slachtoffer op de Jufferstraat zou zijn neergestoken. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De recherche van de politie Binnensticht onderzoekt de toedracht.