TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 12-12-2001

Televisie
TROS UITKOMPAS
Uitzending zondag 16 december
Nederland 2 - 10.45 uur en 23.50 uur


BENNIE JOLINK EN WIBI SOERJADI IN TROS UITKOMPAS
OVER CONCERTEN, FANS EN RACEN

Wat hebben Bennie Jolink, charismatisch voorman van de band Normaal, en meesterpianist Wibi Soerjadi met elkaar gemeen? Op het oog weinig want de één speelt klassieke muziek en de ander hökt. Maar er blijken toch heel wat overeenkomsten. Beiden maken muziek en zijn hierdoor populair geworden. Presentatrice Mireille Bekooij praat op zondag 16 december in TROS UITKOMPAS met Wibi Soerjadi en Bennie Jolink over hun omgang met fans, hun gemeenschappelijke passie racen, de kerstconcerten van Wibi en natuurlijk over de documentaire over Bennie 'Ik kom altied weer terug'.

Verder kijkt het programma achter de schermen van de musical Titanic. In deze reportage een gesprek met de eerste-geluidsman over het belang van geluid bij deze megaproductie. TROS UITKOMPAS is verder aanwezig bij de repetities van Notenkraker en Muizenkoning van het Nationaal Ballet. Jet Sol bezoekt deze week het museum voor Heiligenbeelden in Kranenburg bij Vorden.

Daarnaast staat het programma ook deze week bol van de mooiste theaterfragmenten, leuke uitgaanstips en geeft Jacques d'Ancona zijn mening over de voorstelling 'Colours of Dance' van Holiday on Ice.

Presentatie: Mireille Bekooij

Voor meer informatie: www.trosuitkompas.nl