TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 12-12-2001

televisie
LOVE LETTERS
Uitzending vrijdag 14 december
Nederland 2 - 20.25 uur


NIEUWE SPANNENDE ONDERDELEN BIJ LOVE LETTERS

Het romantische trouwprogramma van Linda de Mol LOVE LETTERS komt vanaf vrijdag 14 december terug op de buis. LOVE LETTERS heeft dit jaar een aantal nieuwe spellen als het 'Monitorenspel'. Hierbij krijgen de koppels via monitoren tien vragen voorgelegd die ze in omgekeerde volgorde, zonder dat de vraag wordt herhaald, moeten beantwoorden. Ook is het finalespel ingrijpend veranderd. Door het programma heen kunnen kandidaten sleutels winnen. Hoe meer sleutels, hoe meer kans dat de poort naar het droomkasteel kan worden geopend. Samen met onmisbare onderdelen als de romantische huwelijksaanzoeken, het zenuwslopende champagnespel en de miljoenenkus (vanaf januari de romantiKUS genoemd) zullen deze spellen de kijkers wederom aan de buis gekluisterd houden.

LOVE LETTERS heeft dit jaar een aantal bijzondere uitzendingen. Voor het eerst sinds de invoering van het homohuwelijk maakt een lesbisch stel kans op de eindzege (uitzendingen 21 december en 11 januari). Op 22 december staat de uitzending geheel in het teken staan van de kerst. Uiteraard kan LOVE LETTERS niet voorbij gaan aan het koninklijk huwelijk van Willem-Alexander met Máxima en is de uitzending van 25 januari voor de gelegenheid omgedoopt tot ROYAL LOVE LETTERS.

Het winnende koppel zal dit jaar, in tegenstelling tot voorgaande jaren, écht trouwen in de studio. Voor het derde jaar op rij is Raymond Serré de ambtenaar van de burgerlijke stand.

N.B. Als bijlage sturen wij een interview mee met Linda de Mol. Dit is vrij ter publicatie.


---