Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuws van Isropa Reizen zomer 2002


· Volledige Israël brochure met zeer scherpe prijzen
· Zeer scherp aanbod in Egypte

· Veel mogelijkheden in Cyprus

De Israël brochure wordt pas begin januari uitgebracht. Deze brochure biedt een compleet aanbod voor zowel het noorden als het zuiden (Eilat) van Israël met veel fly-drives, rondreizen en alle belangrijke bestemmingen. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen. In deze gids zijn ook de reizen naar Jordanië opgenomen, omdat voorlopig geen aparte Midden-Oosten brochure wordt uitgebracht.

De Egypte brochure wordt eveneens pas in januari uitgebracht. In deze gids staan veel rondreizen en cruises. Ook de woestijn- en oasesafari's zoals gepubliceerd in de wintergidsen worden voortgezet. Kwaliteit staat hier voorop, maar wel tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De Cyprus brochure komt wel voor kerst uit. Het marktaandeel van Isropa op dit eiland stijgt nog steeds en daarom is het aanbod groot. Nieuw in de gids zijn Louis Nausicaa Beach Resort, direct aan zee in Protaras, het Elysium Mediterranean Beach, een gloednieuw deluxe hotel in Middeleeuwse stijl in Paphos, en Arsinoe Villa Village met luxe vrijstaande villa's in Argaka. In de meeste accommodaties verblijven de kinderen gratis en op veel bestemmingen krijgen de gasten korting op de lokaal bestelde consumpties en maaltijden. Cyprus Airways heeft dagelijks vluchten, dus elke reisduur is mogelijk. In het voorseizoen (april-juni) zijn er interessante aanbiedingen en verlaagde tarieven.

Einde bericht

7 december 2001/60