Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 6-12-2001 Politieberichten district Sittard (HP 15.00 uur) Donderdag 6 december 2001

Schinnen, woninginbraak:
Op woensdagavond 5 december 2001 heeft in een woning aan de Panoramaweg te Puth een inbraak plaatsgevonden. Na het forceren van een bovenlicht en het vervolgens openen van een deur verkreeg de inbreker de toegang tot de woning. De woning werd grotendeels doorzocht waarbij een viertal kentekenbewijzen en een fles cola werden ontvreemd. Er werd een behoorlijke ravage aangericht. De inbreker haalde de inhoud van laden en kasten leeg en gooide deze over de vloeren. De eigenaar heeft van de diefstal aangifte gedaan. Hij ontdekte de inbraak bij zijn thuiskomst omstreeks 22.15 uur.

Geleen, woninginbraak:
Bij een inbraak in een woning aan de Stresemannstraat te Geleen, woensdagavond 5 december 2001, werd een juwelenkistje met inhoud ontvreemd. De inbreker verschafte zich de toegang tot de woning na het inslaan van een ruit. Na handreiking kon een raam geopend worden. De woning werd doorzocht waarbij de diefstal plaatsvond. De bewoner heeft van de diefstal aangifte gedaan.