Ingezonden persbericht


betreft: wedstrijd theatersport TSV Op de Geest Mierenpot

plaats: Steigertheater, Fortstraat 7, Nijmegen

datum: zondag 2 december

Aanvang: 13.30 uur

toegang: fl. 12,50

Persbericht

Eredivisie Nederlandse Theatersport in Steigertheater

Zondag 2 december speelt Op de Geest weer een theatersportwedstrijd in het Steigertheater. Het programma begint om 13:30 uur. Tegenstander is Mierenpot. Mierenpot uit Rotterdam behoort tot de eredivisie van het Nederlandse theatersport. Een team dat flink 'op de lach' speelt, fysiek theater brengt en ook zeer bedreven is in het spelen van scènes op rijm.

Theatersport is een vorm van theater waarbij twee teams van vier spelers elkaar om de beurt uitdagen tot het improviseren van korte scènes, op aanwijzingen van het publiek. Ze worden beoordeeld door deskundige rechters in samenwerking met het publiek.

In de maand februari organiseert Op de Geest net als in voorgaande seizoenen een special. Welke improvisatievorm Op de Geest dan zal brengen houdt de vereniging nog even geheim. Op de Geest schuwt het experiment daarbij niet. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten wist Op de Geest dit jaar zeven dagen achtereen een publiek van wel vijfhonderd mensen te boeien met een horizontaal geprogrammeerde, en volledig geïmproviseerde, soap.

Kaartjes voor voorstellingen van Op de Geest kunnen gereserveerd worden bij het Steigertheater: tel. 024-3228127. De prijs voor een kaartje is fl. 12,50

Iedereen die op de hoogte wil blijven van de speeldata van Op de Geest kan zich inschrijven voor de Op de Geest Mailinglist: www.opdegeest.nl.


---
Contactpersoon Op de Geest:

Fred Kleinveld, Grootestraat 17, 6634 AC Batenburg

Telefoon: 0487-541946, e-mail: info@opdegeest.nl

Website: www.opdegeest.nl Martijn Gerritsen
Voorstadslaan 164
6541 SW NIJMEGEN
024-3789763 (p)
030-2340116 (w)