Mojo Concerts

Het is je zeker niet ontgaan dat Sinterklaas weer in het land is, maar wist je ook al dat op 1 en 2 december Het Feest van Sinterklaas wordt gehouden in de Utrechtse Jaarbeurs? Een anderhalf uur durende show vol live optredens en entertainment. Dat zou geen kind mogen missen. Jij hoort als eerste dat aan de toch al sterke programmering twee sprekende namen zijn toegevoegd: Jochum van Gelder en Georgina Verbaan. Eerder was al de komst van Ernst, Bobbie & de Rest, Bassie & Adriaan, Dirk Scheele & Peter en Groovy Bears bekend gemaakt. De eerder aangekondigde Minoes komt te vervallen.
Hoofdgast in Utrecht is natuurlijk de échte Sinterklaas (en zijn paard Amerigo en vele Pieten). Het Feest van Sinterklaas wordt gepresenteerd door Peter Jan Rens.

Vorig jaar werd Het Feest van Sinterklaas bezocht door meer dan 25.000 kinderen, ouders en grootouders. Net als vorig jaar wordt deze editie uitgezonden door Foxkids.

Check: http://www.hetfeestvansinterklaas.nl

ER ZIJN NOG KAARTEN BESCHIKBAAR! WEES ER SNEL BIJ! Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen. Entree: fl. 42,50 (euro 19,29) , fl.40,00 (euro 18,15), fl. 37,50 (euro 17,02), fl.35,00 (euro 15,88) (prijzen excl. servicekosten). Zaal open: 14.00 uur. Aanvang show: 15.30 uur.

Het Feest van Sinterklaas wordt gesponsord door Postbank, Croky en Holiday On Ice.