Politiebericht Boxtel 29-11-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

AUTO GESTOLEN, Sint Oedenrode

Tussen dinsdagmiddag en woensdagmorgen is vanaf de Koninginnelaan in Sint Oedenrode een beige Volkswagen Golf GTI gestolen. Het kenteken van de auto is RK-36-LS.

CONTROLE

Woensdag is op verschillende plaatsen snelheidscontrole gehouden. Schijndelseweg in Boxtel, 356 voertuigen gecontroleerd, waarvan 31 bekeurd. Hoogste snel-heid 77 km. Loonsebaan in Vught, 117 voertuigen gecontroleerd, waarvan 30 bekeurd. Hoogste snelheid 83 km.

AANRIJDING EN TE VEEL GEDRONKEN, Berlicum

Woensdagavond werd een aanrijding gemeld op de Beusingsedijk in Berlicum. Tussen een auto bestuurd door een 24-jarige man uit Schijndel moest plotseling uitwijken, waardoor hij op de weghelft voor het tegemoet komende verkeer kwam. Daar kwam hij in aanrijding met een hem tegemoet komende auto bestuurd door een 49-jarige man uit Rosmalen. Bij het on-geval raakte niemand gewond, wel werden de auto`s zwaar beschadigd. Na controle bleek, dat de man uit Rosmalen te veel had gedronken om een auto te mogen besturen. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden terwijl hij gedronken had.

BROMSCOOTER GESTOLEN, Sint Michielsgestel

Woensdagmiddag is vanaf een bedrijfsterrein in Sint Michielsgestel een rood/blauwe brom-scooter, merk Aprilia gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is XQM-881.