Politiebericht Venlo 28-11-2001
Mediaberichten 28 november (15.45 uur)

Venray verkeersgewonde

VENRAY Bij een aanrijding met een tractor is woensdagmorgen een 23-jarige automobilist uit Ysselsteyn gewond geraakt. De tractor en de personenauto kwamen elkaar op de Veulensewaterweg tegemoet en omdat beide bestuurders niet ver genoeg uitweken botsten de twee voertuigen frontaal op elkaar. De man uit Ysselsteyn moest uit door de brandweer uit het wrak van zijn auto worden bevrijdt, waarna hij naar het ziekenhuis is gebracht. De 27-jarige tractorbestuurder uit Wansum raakte niet gewond.

Baexem schennispleger beboet

BAEXEM In overleg met de officier van justitie heeft de politie een 23-jarige man uit Haelen een boete van fl. 800,00 opgelegd wegens schennispleging. De man wordt er van verdacht sinds eind oktober tot tweemaal toe schennis te hebben gepleegd in Baexem. Daarvan waren vrouwen getuige die beide aangifte deden. Uit het onderzoek door de politie kwam de man uit Haelen als verdachte naar voren. Hij is gehoord en, na overleg met de officier van justitie, in het kader van het snelrecht beboet.

Weert bekeuringen bij verlichtingscontrole

WEERT - De politie heeft dinsdagavond op verschillende locaties 5 fietsers bekeurd die zonder licht reden. Verder twee automobilisten zonder licht en een derde omdat die aan de voorkant van de auto blauwe verlichting had. Ook zijn er 3 parkeerbonnen uitgeschreven en is 1 automobilist bekeurd die geen geldig rijbewijs had.