Politiebericht Venlo 28-11-2001
Mediaberichten 28 november (12.00 uur)

Tegelen diefstal vrachtwagenwielen

TEGELEN Vanaf een bedrijfsterrein aan de Kaldenkerkerweg zijn 6 reservewielen van vrachtautos gestolen. De dieven knipten het hek open, demonteerden de wielen van de vrachtwagens en hebben die waarschijnlijk op een (kleine)vrachtauto meegenomen. De politie houdt er rekening mee dat er meerdere daders zijn geweest omdat de wielen per stuk tussen 70 en 100 kilo wegen. De totale schade is zon tienduizend gulden.

Roermond belediging Stadswacht: fl. 1.000,00 boete

ROERMOND In overleg met de officier van justitie heeft de politie een 32-jarige man uit Roermond een boete van fl. 1.000,00 opgelegd, nadat de man dinsdagmiddag een vrouwelijk Stadswacht had uitgescholden. De verdachte kwam de medewerkster van het Stadstoezich tegen op de prins Bernhardstraat en schol haar uit en spuugde in haar richting. De vrouw hield de man daarop aan en riep daarbij de hulp in van de politie. Die nam de man van haar over en legde hem uiteindelijk de boete op.

Blerick 28 bekeuringen bij snelheidscontrole

BLERICK De politie heeft dinsdagmiddag bij een verkeerscontrole op de Vastenavondkampstraat 28 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 306 voorbijgangers was 84 km/u. De politie heeft de controle gehouden op verzoek van de gemeente die op haar beurt door buurtbewoners was gevraagd ook op dat gedeelte van de Vastenavondkampstraat snelheidremmendemaatregelen te nemen. De hoogst gemeten snelheid kost overigens een bekeuring van fl. 400,00.